Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Leosia2115

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Leosia2115
Nick Administratora, który banował: DaXim_ i berkowskyy
Kiedy to się stało?: 28.01.2023 godzina 13.10
Opis sytuacji: 1. byłem sprawdzany przez berkowskyy powiedziałem mu ze mozliwe ze mam uzycia seta wiec jak zobaczy ze mam to powinien mi dac bana na 5 dni a i tak samo powiedziałem ze makro mam do bedwarsów i tak samo powinnem dostac bana na 5 dni a dostałem na 10 dni usuneli mi cały dobytek czyli działke i zabrał mi połowe chajsu 2. Następnie wbiłem na mk zeby napisac na /pomoc bądz /helpop zeby sprawdzili forum bo dostałem nie słusznego bana i chciałem dostac unbana , moje połowe chajsu i działke a DaXim_ dał mi perm bana . czy bym mógł dostac unperma i odzyskac moja działke i chajs . nie bede nic uzywac usunę wszystkie txt z uzyciami seta i makro tez tylko proszę dajcie unperma . Zalezy mi na tym serwerze prosze.
Screen banaimage.thumb.png.afa629b046cf10f1c9c7e6de255b2024.png

Blokadę mogę skrócić do poprzedniej blokady 10 dniowej za posiadanie niedozwolonych modyfikacji. Działka i połowa stanu konta pozostaje usunięta.

Bardzo proszę nie wchodzić na serwer z innych kont. 

Wracaj do gry za 10 dni.

image.png.b7bfc30b280605c9e35cbc2e863fe916.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...