Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Dodanie możliwości ustawienia opisu profilu na forum.

Lezz

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): _Lezz_
Propozycja dotyczy (tytuł): Dodanie możliwości ustawienia opisu profilu na forum.
Opis propozycji: Ta opcja polegałaby głównie na tym, że gracze mogliby ustawić swój opis profilu na forum, żeby np. podzielić się z innymi jakąś informacją o sobie. Można pójść o krok do przodu, dodając filtry sprawdzające czy opis nie jest wulgarny, limity znaków i minimalnej ilości zawartości na forum do ustawienia takiego opisu itp. Byłoby to fajnym urozmaiceniem dla użytkowników. Trzymam kciuki, że uda się ten plan wprowadzić w życie.
Dodatkowe SS'y: Nie trzeba.

• Superka 2
  • Like 1

Powiem tak: mamy sygnatury (to to pod moim komentarzem), gdzie też można coś napisać, dodać PNG itp., niemniej taka możliwość na profilu byłaby ciekawa - tylko nie wiem czy wystarczająco dużo osób wchodzi w profile innych... 😕 

Ja bym zaproponowała, żeby ten opis był widoczny także tutaj, gdy najedziemy na czyjś profil na stronie głównej forum:

image.png.4aa14a782bf7e04526c835be3a49b7a4.png

Dam neutralnie z przewagą na tak!

• Like 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Jeśli chodzi o dodatnie takiego opisu na profilu, to nie jest to zbyt trudne i wymagające w szczególności, że forum stoi na silniku IPS, który ma bardzo wiele możliwości do dodania takich ''bajerów' na forum. Co do samej propozycji, to jestem raczej na neutral z lekką przewagą na tak powodem tego jest, że mamy możliwość wstawienie sygnatury, w której można mimo wszystko wstawić taki 'opis siebie' i widać go w każdym poście, a tak to trzeba by było wchodzić na profil każdego użytkownika. Można by było taki opis ustawić z poziomu edycja profilu ss #1, a na profilu pojawiłoby się coś w stylu ala zakładki, w którą jak klikniesz wyświetli się opis ss#2 

SS #1

SS #2

• Superka 1

fox tv help GIF by 9-1-1 on FOXChicago Fire GIF by Wolf Entertainment

Były SModerator /Admin Forum 07.11.2020 [*]

'' Nie kłóć się z debilem bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ''

Powiem tak: sygnatura wyświetla się pod każdą wiadomością i inni nie traktują jej jako jakąś super ważną informację. Opisy wyświetlały by się przy wejściu na profil lub najechaniu kursorem na czyjś profil tak jak powiedziała @karo.

To jest świetna propozycja, coś na co czekałem, ale przyznam nie spodziewałem się tutaj propozycji na temat forum, a już  tym bardziej takiej, która mi się spodoba.

Byłem pewny, że gracze będą chcieli zmieniać serwer, a jednak nie. Przyjemnie się takie coś czyta.

• Superka 1

• 3 tygodnie później...

Wprowadzę na dniach opisy na Forum, jednak będą brane pod obserwacje, czy aby na pewno są używane przez graczy, jeśli nie - nie będzie sensu tego dodawać ze względu na to, że zostanie to zapomniane a nie wiadomo co ktoś może tam wpisać.

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...