Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

blank467

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: blank#1712
Nick Administratora, który banował: casp2115
Długość bana: 7dni
Kiedy to się stało?: dzis 20:45
Opis sytuacjiNa wiadomość Onista "nie mam siły żyć" odpisałem gifem(ten na dole) moja wiadomość nie miała na celu podżegać do samobójstwa tylko zapytać czy to pierwszy raz tak jak pyta się postać z MEMA.

first time GIF
Screen banaIMG_6441.png

Edytowane przez blank467
  • Superka 5
  • Like 4
  • Przytulas 1
  • Wow 1

Zdecydowanie na tak. Tego mema używa się w większości przypadków w kontekście, gdy ktoś jest w czymś nowy, robi lub doświadcza czegoś pierwszy raz. Nie chce mi się nawet tłumaczyć do końca tego mema, bo aż wstyd tłumaczyć tak podstawowe rzeczy. Może casp uznał tego mema po swojemu bo nie ma cierpliwości albo nie zna angielskiego - nie wiem, to zostawię na inny czas

• Superka 1
  • Like 1

realcraft forum.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

Jako, iż ja wydawałem zgodę na ukaranie CIebie pozwólcie, że napiszę kilka zdań.

W interesie piszącego należy żeby jego przekaz był jasny i klarowny i nie zawierał żadnych aluzji. Dla mnie  jako osoby nie mającej wielkiego kontaktu z memami taki obrazek kojarzy się jednoznacznie ze stwierdzeniem aby ktoś zawisł. Tym bardziej że został użyty w kontekście bardzo depresyjnego stwierdzenia.

image.png

Jednakże, jako że w popkulturze owy BARDZO nietrafiony mem funkcjonuje rzeczywiście jako ironiczne stwierdzenie o brak doświadczenia w pewnych aspektach Twoje intencje zrozumiałem.

Nie popieram natomiast całkowitego wybielania się. Istnieje tutaj ogromny nietakt i niefrasobliwość (nie użyję innych słów, gdyż nikogo nie mam zamiaru tutaj obrażać) w wysyłaniu tego typu memów, którego wszyscy wypowiadający się podaniem są świadomi i którego celowo unikają. Ze swojej strony mogę przeprosić za nieznajomość memów i nie zagłębianie się w temat głębiej i prosić o bardziej przemyślane i trafne ich wysyłanie, tak aby wszyscy (w tym ja ) mieli możliwość ich zrozumienia.

• Superka 3
  • Przytulas 2

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

• Admin Forum
Admin Forum
uMqzDLw.gif

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

• Superka 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...