Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Domiq

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego:  Domiq9053
Nick Administratora, który banował: Zabsong
Długość bana: Permanentny 
Kiedy to się stało?: Nie mam pojęcia 
Opis sytuacji: Więc zacznijmy od początku. Chciałem pograć na tym serwerze na moim koncie Domiq na telefonie więc wszedłem na serwer.  Okazało się, że nie mogę wbić na swoje konto tylko tworzy się nowe przez nie ten sam nick. Od razu wyszedłem i nie wchodziłem już ponownie na serwer.  Dziś wszedłem, ponieważ chciałem pograć na telefonie i zauważyłem bana za mk.  Próbuje ciągle ogarnąć ten nick by zmienić na Domiq, lecz nie potrafię.  Wiem, że za mk są bany, lecz nie zamierzałem cokolwiek wysyłać na swoje (prawdziwe) konto. Chciałem sobie pograć na telefonie jako nowy gracz.  Chciałbym prosić o odbanowanie, ale w momencie gdy naprawie problem z nickiem by móc grać na swoim koncie. 
Proponuje zrobić tak: Ban na tym koncie zostaje, a gdy napisze do osoby, która mnie zbanowała, że udało mi się zmienić nick na mój to konto zostanie odbanowane, abym mógł grać na telefonie.  Mam nadzieje, że wniosek zostanie pozytywnie rozpatrzony.  Miłego wieczoru. 
Screen bana: 
https://ibb.co/gJhLr59

Edytowane przez Domiq

• HeadAdmin
HeadAdmin

2 godziny temu, Domiq napisał:

Okazało się, że nie mogę wbić na swoje konto tylko tworzy się nowe przez nie ten sam nick

Konto o takiej nazwie jest już zarejestrowane na naszym serwerze dlatego nie możesz wejść na takim nicku.

Jeżeli zaś chodzi o samego bana, nie wchodzisz przypadkiem na serwer z jakiegoś VPN? Bo statystyki pokazują mi kilkunastu graczy zarejestrowanych z Twojego adresu IP na VPN właśnie. 

• Superka 1

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

• HeadAdmin
HeadAdmin

Dostałeś ub na serwerze, zgłoście się na weryfikację z bratem i tam wszystko się wyjaśni. Jeżeli tego nie zrobicie ban niestety powróci.

• Like 1

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

• Administrator
Admin
8 godzin temu, zabsong napisał:

Dostałeś ub na serwerze, zgłoście się na weryfikację z bratem i tam wszystko się wyjaśni. Jeżeli tego nie zrobicie ban niestety powróci.

Zabsong wszystko wytłumaczył, dlatego odwołanie akceptuje.

image.png

• Administrator
Admin
uMqzDLw.gif

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...