Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

danie graczom nagrody za uczciwą grę

sahen24

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: SahenOfficial
Propozycja dotyczy: dawanie nagrody graczom jak nie mają chetow a admin wziął gracza do sprawdzarki 
Opis propozycjiCzęsto dzieję się tak że admin sprawdza gracza a gracz nie ma niedozwolonych modyfikacji, sądzę że gracz który gra uczciwie a jest sprawdzany staję się pokrzywdzony, ponieważ traci czas który mógł poświęcić na grę + może czuć się nie komfortowo że jest osądzany o modyfikacje których nie posiada, często sprawdzanie wiąże się z dużym stresem. Ps było więcej niż jeden przypadek takiego czynu np renegat.. itp
Dodatkowe ss'y:1158988331_sssprawdzanie.thumb.png.13d577c7b286a25e559afe0e24c2ec8a.png

• Superka 1
  • Haha 1
  • Skull 1

rc-ss (2).png

Myślę że propozycja nie zostanie wprowadzona. Sprawdzanie graczy to naturalna rzecz to czemu niewinni powinni dostawać nagrody? A jeśli już zostało by wpradzonę to co było by nagroda? 50k? 100k? jakiś kilof? dla mnie na nie

Formidable
Tu étais formidable, j'étais fort minable
Nous étions formidables

Szczerze mówiąc totalnie bezsensu sprawdzanie graczy to podstawowa procedura administracji, którą w razie podejrzeń lub kilkukrotnych zgłoszeń Administrator musi wykonać. Osoba sprawdzająca tak naprawdę, jeśli jej zależy to musi się wstawić na sprawdzanie. Procedura sprawdzania nie trawa nie wiadomo jak długo, żeby gracz dostał nagrodę za to, że jest sprawdzany. Jestem na nie

• Superka 2
  • Bleh 1

fox tv help GIF by 9-1-1 on FOXChicago Fire GIF by Wolf Entertainment

Były SModerator /Admin Forum 07.11.2020 [*]

'' Nie kłóć się z debilem bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ''

Jak dla mnie to normalna sytuacja na serwerze. Admin jest po to żeby pilnował. Wydaje mi się ze połowa graczy specjalnie prowokowała by administracje do sprawdzenia żeby coś dostać.

Jestem na Nie

• Like 2

Biorąc pod uwagę, iż sprawdzanie to nie widzimisię administratorów i wykonywane jest tylko, gdy gracz jest podejrzewany o niedozwolone modyfikacje - nagroda za to nie ma sensu. Jestem na nie

Możnaby dyskutować o sensie nagrody gdyby sprawdzanie było robione całkowicie losowo, ale nie jest. Zgadzam się też z tym, co napisał Pedrylo, tj. gracze mogliby wtedy specjalnie prowokować administrację aby dostać nagrodę za sprawdzanie.

xQH.gif.68353e29cafb9014fdd2e8f2492f980f.gif

W dniu 24.01.2023 o 01:22, Pedrylo napisał:

Jak dla mnie to normalna sytuacja na serwerze. Admin jest po to żeby pilnował. Wydaje mi się ze połowa graczy specjalnie prowokowała by administracje do sprawdzenia żeby coś dostać.

Jestem na Nie

Dobrze ci się wydaje, sam bym ich zapewne prowokował, tylko jeszcze nie wiem jak.. może prosiłbym innych, aby mnie zgłaszali, ale czy to by wystarczyło?

41 minut temu, Vyqnvkvr napisał:

Dobrze ci się wydaje, sam bym ich zapewne prowokował, tylko jeszcze nie wiem jak.. może prosiłbym innych, aby mnie zgłaszali, ale czy to by wystarczyło?

Nie o to tu chodzi, folguj trochę, zmierzasz w złym kierunku 😁

Edytowane przez _Lezz_
Literówka

Jestem na NIE.

Już widzę te fejkowe zgłoszenia: Kolega zgłasza czystego kolegę > on jest sprawdzany 
> jest czysty to dostaje nagrodę > koledzy dzielą się nagrodą.

• Superka 1
  • Like 1

W dniu 31.01.2023 o 20:51, xLezz napisał:

Nie o to tu chodzi, folguj trochę, zmierzasz w złym kierunku 😁

Co ty piszesz xLezz, zmierzam w złym kierunku będąc szczerym? Mówię jak jest, gdyby gracze dostawali nagrodę za uczciwość wykorzystywał bym to, zresztą nie tylko ja.

• HeadAdmin
HeadAdmin

Myślę, iż gracze wystarczająco uargumentowali odrzucenie propozycji.

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

• HeadAdmin
HeadAdmin

Propozycja została odrzucona!

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...