Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

rosol

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ... rosol
Nick Administratora, który banował: ... Casp2115
Kiedy to się stało?: ... 23:16 18.01.2023
Opis sytuacji: ... Mam lagi tepa mnie co chwile przez co tepa mnie co sekunde tepajac mnie casp2115 do siebie wywalilo mnie z serwera  z napisem serwer zostal zamkiniety przez zdalnego hosta nie wiem ban za nic chcialem wbic po 10s jakos ponownie na serwer ale mialem juz bana reloganie ze sprawdzanie nie ma sensu co jeszcze moge dodac stremuje swoje granie na discordzie moze to potwierdzic tak osoba jak ognykl capybara_master czy juz malo dla was wiarygodny dregajofficial nie wiem czy casp2115 mnie ogladal czy co ale tak cofalo mnie wiem XD
Screen bana: ...image.thumb.png.d5f9ea51df674e3649d63c09597ee364.png

• Nie ośmieszaj się 1

• Admin Forum
Admin Forum

Niby ban za cheaty, ale on już minął. Na Twoim koncie pojawiła się nowa blokada, ale już raczej wiesz za co ona jest. Jak widzisz Mrowka - nie opłaca Ci się robić multikont, bo i tak je znajdziemy. Niepotrzebnie pogarszasz swoją sytuację, która już przed tym multikontem była nieciekawa. Omijasz system blokad, prowokujesz Administracje, rzucasz wyzwiskami, robisz nowe konta na VPN'ie. Na co Ci to? Odwołanie oczywiście odrzucam, bo jakakolwiek inna opcja rozpatrzenia jest niemożliwa. Zastanów się nad swoim zachowaniem - inaczej swoim działaniem możesz sobie jeszcze bardziej zaszkodzić.

• Superka 1

• Admin Forum
Admin Forum
54lL87y.gif

Administracja zdecydowała, że w obecnych okolicznościach kara jest jak najbardziej adekwatna.

Wracaj do gry po jej odbyciu!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...