Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

xMr0wka

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ... xMr0wka 
Nick Administratora, który banował: ... xXOskar
Kiedy to się stało?: ... 15.01.2023
Opis sytuacji: ... A co ja mogę opisać pierw oszukałem administracje na zdobyte główki administracji i potem założyłem multikonto (wiedziałem że multikonta są nielegalne i dostaje się na nich bana lecz nie wiedziałem że również na głównym koncie) w skrócie oszukałem administracje 2 razy w sprawie głów a drugie w sprawie czy konto pod nickiem Holandiatop1 nie jest moje na pierwsze nie mam usprawiedliwienia a na drugie średnio też mam spanikowałem posiadając 76500 questów tracąc na to 40h ale chcę dodać nie wiedziałem że główne konto jest również banowanie tak przeczytałem regulamin wiem że mnie nie zwalnia z jago przestrzegania lecz źle go zrozumiałem przepraszam za swoje czyny okłamując administracje i prosiłbym o ostatnią szansę okłamując was kolejnym razem z jakąś sprawa zgadzam się pomimo terfyrikatora dali bana max to znaczy na każdą kolejną edycję jeszcze raz przepraszam i proszę o ostatnią szansę i to chyba tyle nie mam już co dodać 
Screen bana: ...

Screenshot_20230117-010422-909.png

• Wow 1
  • Nie ośmieszaj się 3

• Administrator
Admin

Okłamałeś administracje kolejny raz grając na multikoncie i wypierałeś się, że to nie ty. Po udowodnieniu, że to faktycznie ty grasz na tym multikoncie, to od razu się przyznałeś i prosiłeś, abyśmy nie banowali twojego głównego konta permanentnie. Twoje odwołanie odrzucam.

image.png

• Administrator
Admin
54lL87y.gif

Administracja zdecydowała, że w obecnych okolicznościach kara jest jak najbardziej adekwatna.

Wracaj do gry po jej odbyciu!

• Superka 3

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...