Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Dorianoo

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Dorianoo
Nick Administratora, który banował: xXOskar
Kiedy to się stało?: 14.01.2023r. Godzina 2:15 około 
Opis sytuacji: Pisałem z graczem o nicku smok_s na global chat nie obrażając użytkownika, ani nie używać zniewag, czy innych podobnych rzeczy łamiących regulamin. Był to zwykły dialog. Później wbił Caps przywitałem się z nim i później zaczęliśmy pisać na global chat śmieszne wiadomości, jak widać Oskarowi się nie podobało i miał dość śmiania, więc później dał karę, a mianowicie bana na 3 dni, ale to zaraz opiszę. Na sam koniec wbił chwilę przed banem JameSooon i przywitałem się z nim w trochę dowcipny sposób, ale wszystko było zgodne z regulaminem i tak aby nie znieważyć i dostać bana, czy upo. Po chwili dostałem bana od Oskarka. Dziwne, że dopiero po tak długim czasie, ale może komendy nie znał, gdzie ma wpisaną. Z Oskarem i Krycha, później cała Adm wiedziała o tym. Przyjąłem taki pakt, że jak mnie jakiś gracz obrazi, albo napiszę coś głupiego, to dostanie bana na max 3 dni, ale to zależy od Adm ki mówili, że to wyjątkowe sytuację, ale, że bardziej to będzie jako kolejna kara. Gracze obrażający mnie dostali bana po moim zgłoszeniu, albo z obserwacji max bana na 2 dni, a ja dostałem za śmianie się 3 dni, coś nie tak hmm? Nie można się śmiać już Oskar nowy regulamin ma? Kurde blaszka, to przepraszam Oskarku. Po nadaniu bana Oskar na global chat jak i xDeliene chyba na taki nick jak i Czani zaczęli komentować mojego bana, a Oskar nawet wysmiewał mnie i to jest przykład Admina inaczej Administracji? To dobry przykład, a potem się dziwicie, czemu nie ma graczy na serwie. Trzeba dobrze pomyśleć. 

Dodając Oskar po banie napisał, że on mnie zgłosił i dał bana, to on jest adminem, czy graczem, bo coś nie tak. Jeśli się czuje jak gracz, to niech odejdzie z adm nikt go nie trzyma, a jeśli on ma problemy, to ja mu pomogę❤️

PWWP zobacz to co robi twoja Administracja! 

Na zakończenie Oskar gdy dostał się do Adm to na randze Modchat był okej, ale idąc wyżej robił się coraz dziwny, aż do tego momentu. 

Proszę o skrócenie bana, albo zdjęcie go.

Screen banahttps://imgur.com/a/seNaAdf

Edytowane przez Dorianoo
  • Thinking 1
  • Nie ośmieszaj się 2
  • XD 1

• HeadAdmin
HeadAdmin

Kumplu drogi, ja rozumiem żarty, śmiechy i tak dalej, ale WSZYSTKO ma swoje granice. Dziwisz się, że ludzie cię nie lubią i wyzywają a sam ich prowokujesz i wyśmiewasz a potem lecisz z płaczem do nas i oczekujesz, że będziemy ich banować. Sugerowałeś na chacie sprośne rzeczy, prowokowałeś to zgodnie z umową jaką zawarliśmy dostałeś bana na 3 dni tak jak osoby które wyzywały i prowokowały ciebie. Nadałem ten sam wymiar kary w tych dwóch przypadkach. Nie może być tak, że osoby wyzywające ciebie są banowane a ty będziesz mógł robić wszystko i ujdzie ci to płazem. 

Cytat

Dodając Oskar po banie napisał, że on mnie zgłosił i dał bana, to on jest adminem, czy graczem, bo coś nie tak. Jeśli się czuje jak gracz, to niech odejdzie z adm nikt go nie trzyma, a jeśli on ma problemy, to ja mu pomogę

Nie, nie chodziło tutaj, że ja cię zgłosiłem gdybyś pomyślał to napisałem tak bo zawarliśmy pewną umowę którą złamałeś i za to dostałeś bana i jeżeli Administracja uzna, że złamałeś regulamin to możemy cię zbanować nawet bez zgłoszenia.,

Cytat

PWWP zobacz to co robi twoja Administracja! 

On wie jaką ma administracje, nawet wysłałem mu link do twojego odwołania, ale nikt tutaj nie robi nic co mogłoby szkodzić serwerowi.

Cytat

Na zakończenie Oskar gdy dostał się do Adm to na randze Modchat był okej, ale idąc wyżej robił się coraz dziwny, aż do tego momentu. 

Tutaj już piszesz kompletne bzdury. Pomagałem ci niejednokrotnie będąc członkiem zarządu i współczując ci, że cię wyzywają, dlatego zacząłem na to reagować wtedy według ciebie byłem najlepszym człowiekiem w zarządzie teraz jak role się obróciły i bana dostałeś ty to jestem najgorszy i dziwny. Nie możesz oczekiwać od nas, że będzie na każde twoje zawołanie i będziemy robić wszystko co ty chcesz bo to nie tędy droga.

Tutaj wysyłam kilka ssów które pokazują twoje zachowanie i naszą reakcje na obrazy w twoją strone.

image.pngimage.pngimage.pngimage.png

Pozdrawiam serdecznie. 

• Superka 2
  • Haha 1
  • Thinking 1

Godzinę temu, oskar napisał:

prowokowałeś to zgodnie z umową jaką

Ty wiesz co to jest prowokacja? Bo z tego co widzę, to nie. Dziwnym trafem smok_s była sama zdziwiona hmmm. 

Godzinę temu, oskar napisał:

Tutaj wysyłam kilka ssów które pokazują twoje zachowanie i naszą reakcje na obrazy w twoją strone.

Wyślij nic się nie dzieje szkoda, że jak wbijales do nas na kanał z dupy, to nie pytałeś, czy możesz siedzieć i używałeś wulgaryzmów i obrażałeś graczy na kanale jak i administratorów przykre to jest. 

Połączono posty //aversh

• Nie ośmieszaj się 1

Chciałam nie wypowiadać się pod tym odwołaniem ale to co czytam to trochę wszystko się mija z faktami. W dodatku widzę moją ulubioną odmianę mojego nicku CHANCE więc przybywam.

Fakt było wszystko tak, że Dorian zaczepia ludzi a ludzie jego tego nie da się ukryć. Jednakże nie da się ukryć tego, że to on w większości zaczepia ludzi aby to oni dostali bana. Nie raz było tak (powiem na swoim przykładzie, który akurat utkwił mi najbardziej w pamięci), że wystarczyło iż napisałam zwykłe "dobranoc" na czacie a on już pisał wiadomość typu "no idź już" albo "nara" gdzie wcale nie musiał na to odpisywać jak mu to nie pasowało. Sama też raz na forum prosiłam cię w prywatnej wiadomości abyś nie dawał mi negatywnych reakcji na odpowiedzi pod podanym wątkiem, który NIE DOTYCZY CIEBIE ale niestety dostałam brak jakiejkolwiek reakcji. Wręcz przeciwnie dawałeś wciąż jakieś "nie ośmieszaj się". Rozumiem każdy ma prawo do dawania reakcji ale te rzeczy nawet nie dotyczyły ciebie. Na załączonych od Oskara ss widać w dodatku, że gracz nawet zachowuje się niekulturalnie aby wyjaśnić owego bana. Moim zdaniem nawet jeśli się nie zgadzasz z taką karą to powinieneś chociaż trochę opanować emocje. Ja osobiście przyznam się bez bicia (nie mam nic do ukrycia) przestałam zaczepiać Doriana więc on nie zaczepia (chyba) też mnie. Jak dla mnie to odwołanie jest na nie. 

F1AAB15B-D11F-4ADF-AD84-5D93C200EFCE.thumb.png.adf7f75442a1fae4d399fc97534639c3.png

Edytowane przez Czani
literówka
  • Superka 1
  • Like 1
  • XD 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

• Administrator
Admin

Tak jak Oskar napisał wyżej, była umowa z której się nie wywiązałeś. Odwołanie odrzucam.

• Superka 2
  • Thinking 1

image.png

• Administrator
Admin

Administracja zdecydowała, że w obecnych okolicznościach kara jest jak najbardziej adekwatna.

Wracaj do gry po jej odbyciu!

• Superka 1

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...