Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

PrOskaroo
Wiadomość dodana przez aversh,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: PrOskar
Nick Administratora, który banował: berkowskyy
Kiedy to się stało?:  13.01.2023
Opis sytuacji: Dostałem bana za brak współpracy, pomimo że współpracowałem z adminem 

Podczas sprawdzania berkowskyy nic nie znalazł. Dostałem bana poniewaz usuneły mi sie screeny nawet nie wiem jak
Screen banahttps://zapodaj.net/01583160f64bc.png.html

Zostałeś sprawdzany, jednak w trakcie musiało dojść do chwilowej zamiany między mną a zabsong w sprawdzaniu, po powrocie w folderze "screenshots" nie było żadnych screenów, które wcześniej były. Przez 7 minut NIE MA możliwości, aby komputer samoistnie usunął Ci je, a w jednym z nich zawarte były cenne informacje, o które miałem Cię wypytać (dla jasności zabsong również ich nie usunął). Zapewne usunąłeś je, tak samo jak logi (oprócz pliku latest, którego nie mogłeś usunąć przez to, że byłeś w trakcie sesji xD), abym nie mógł znaleźć nic na Twoją niekorzyść. Dałem Ci szansę na przyznanie się, ponieważ za usuwanie CZEGOKOLWIEK podczas sprawdzania utrudniasz moją pracę, jednak Ty chciałeś ją wykorzystać tylko jako formę otrzymania mniejszej blokady bez wyrażania jakiejkolwiek skruchy. Twoje "za co mam się przyznać" pokazało brak szacunku do mnie, nie wykorzystałeś tej szansy, więc dostałeś blokadę za brak współpracy.

Następnym razem nie cwaniakuj bo ja nie jestem głupi ani nie mam schizofrenii, tak jak to powiedziałeś w trakcie sprawdzania 😉

DP3Woc2.png

Nie powiedziałem, że masz schizofrenię sam przecież mi wtedy powiedziałeś "dla jasności nie mam schizofrenii" ja na to ci odpowiedziałem 

"nie mówię, że masz schizofrenię" nawet nie miałem na myśli ciebie to mówiąc Jeżeli  cię to uraziło to Przepraszam.

Co do screenshotów, naprawdę nie wiem  dlaczego się usunęły.Podczas gdy szedłeś się zamienić mogłeś właczyć nagrywanie i mi udowodnić, że skasowałem screenshoty, a nie bez karnie mnie obwiniać.

Szacunek miałem i mam do ciebie, gdyż rozumiem że wykonujesz swoją pracę ,a ludzie którzy ci to utrudniają tracą twój cenny czas. Dlatego po ok. 30 min sprawdzania i ostatecznym zapytaniu czy się przyznaję Odpowiedziałem "przyznaję się" Następnie zapytałeś do czego się przyznaję i owszem zapytałem do czego mam się przyznać aby kara była niższa, ale wiedziałem że nie ważne do czego się przyznam kara będzie  wynosiła 5dni Dodam że pózniej przyznałem się normalnie. Natomiast uważam, że samo przyznaję się powinno wystarczyć, gdyż na początku sprawdzania Zapytanie brzmi Przyznajesz się do cheatów? to oczywiste że jeżeli się przyznaję do to cheatów.

Co do logów to ci tłumaczyłem, że gra mi kasuje serwery oraz logi po każdym wyłączniu minecrafta jakby gra nie zapisywała tych rzeczy.

Uważam że nie słusznie dostałem bana, ponieważ jedyne dowody (screenshoty} zostały jakimś cudem usunięte, a w pliku Latest nie znalazłeś żadnych dowodów wskazujących na niedozwolone modyfikacje.

Moim zdaniem powinienem Dostać  bana za przyznanie się do cheatów, a nie za brak współpracy

• Administrator
Admin

Podczas sprawdzania nie można usuwać żadnych plików. Gdy musiało dojść do chwilowej zamiany między Bvchą a Zabsongiem w sprawdzaniu, to wtedy usunąłeś ss oraz logi z plików, które wcześniej przed tą zmianą jeszcze były. Po usunięciu dowodów, gdy bvcha spytał się ostatni raz czy się przyznajesz, to odpowiedziałeś, że tak, aby tylko ban był krótszy. Odwołanie odrzucam.

image.png

• Administrator
Admin

Administracja zdecydowała, że w obecnych okolicznościach kara jest jak najbardziej adekwatna.

Wracaj do gry po jej odbyciu!

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...