Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Żałoba serverowa z powodu odejścia Kazy

eryter22
Wiadomość dodana przez berkowskyy,

@eryter22 otrzymujesz karę w postaci moderacji zawartości na 2 tygodnie. Więcej informacji pod propozycją.

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): eryter22
Propozycja dotyczy (tytuł): Żałoba serverowa z powodu odejścia Kazy
Opis propozycji: W tej propozycji proponuję, by wprowadzić na server, forum, ts3 i discord żałobę serverową z powodu odejścia Kazy. Trwałaby ona 2 tygodnie. Na serverze z tego powodu nie byłoby eventów organizowanych ani żadnych zabaw. Na forum byłaby wstrzymana akceptacja wniosków o ZG, propozycji bugów itp na okres 2 tygodni. Na ts3 i discordzie nie działałyby boty muzyczne oraz nie można by krzyczeć ani głośno mówić na kanałach. Myślę, że sam Kaza by był zadowolony z takiej propozycji. Te 2 tygodnie czasu to będzie dla graczy czas zadumy i tęsknoty za nim. 
Dodatkowe SS'y: ...

Ze względu na wykorzystywanie przez Ciebie faktu odejścia Kazo i nabijania przy tym wątków (dla jasności połączyłem Twoje 4 wątki w OT w jedno) otrzymujesz karę w postaci moderacji zawartości na 2 tygodnie. To znaczy, że teraz każda Twoja zawartość do 26.01 będzie musiała być zatwierdzona przez Administracje Forum. 

Mam nadzieję, że po tym czasie ogarniesz się z tymi wątkami i nie tylko bo Twoje posty również pozostawiają wiele do życzenia. // berkowskyy

• Superka 1
  • Haha 1
  • Nie ośmieszaj się 1
  • XD 4

Na nie. Skończ eryter pisać te wszystkie bzdury i nie śmieszne propozycje. To nie jest nawet dział na takie miejsce 🫠

• Nie ośmieszaj się 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...