Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

TheDertixPL

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: TheDertixPL
Nick osoby oskarżonej: DuyyX
Miejsce wydarzenia: Serwer Minecraft
Data i godzina wydarzenia: 2023.01.10 18:42
Opis sytuacji: DuyyX Ogłaszał się na czacie, że sprzeda villagerów, napisałem do niego ile za jednego, odpisał 40k, no to się zgodziłem, kazał mi chwile poczekać, żeby przeniósł villagerów w jakieś inne miejsce, po jakimś czasie napisał, że już i żebym przelał. Przelałem i oczekiwał jeszcze 20k dopłaty niby za przeniesienie tych villagerów o czym wcześniej nie było mowy (W screenshootach jest screen historii wiadomości gdzie o czymś takim nie było mowy) i napisałem, żeby oddał hajs w takim razie - oczywiście tego nie zrobił i po kłótni z nim na msg po prostu wyszedł z serwera. Niestety po fakcie zobaczyłem, że na poprzedniej edycji też tak scamował ludzi i też ktoś o nim napisał na forum (Wystarczy w lupce wpisać DuyyX) 
Dowody

1.png

2.png

3.png

4.png

dua-lipa-mood (1).gif

Nie prawda mam screnny , że o godzine 18.42 napisałem musisz zaplacic 60k bo musiałem ich przenieść i to troche trwalo tu mam screnny ze to bylo przed tym jak oskarzyłeś  mnie ze nie pisałem że masz wyslac mi 60k i obwiniałes mnie o jakieś urojenia.image.thumb.png.e6e824f8fb5c2821bb2bbc8f6485eb60.png

Godzinę temu, DuyyX napisał:

Nie prawda mam screnny , że o godzine 18.42 napisałem musisz zaplacic 60k bo musiałem ich przenieść i to troche trwalo tu mam screnny ze to bylo przed tym jak oskarzyłeś  mnie ze nie pisałem że masz wyslac mi 60k i obwiniałes mnie o jakieś urojenia.image.thumb.png.e6e824f8fb5c2821bb2bbc8f6485eb60.png

Widać jak byk na ss'sie, że napisałeś do jakiegoś TheDekrux, nie wierze, że tego wcześniej nie zauważyłeś. 

EDIT: Bardzo dziwnym trafem ten TheDekrux wbił na serwer na krótko przed twoim scamem, grając 2 godziny chłop ma nagle 42k czyli bardzo podobna suma do tej na którą mnie oscamowałeś, a ty dziwnym trafem na koncie masz tylko 82$. Znajomy? multikonto?  

Dowód1.PNG

dowód2.PNG

Edytowane przez TheDertixPL
Nowe informacje

dua-lipa-mood (1).gif

Ale je nie widzielaem ze napisałem do tego TheDekrux mieliście bardzo podobne nicki i sie pomyliłem a osadnikow mam i nie chciałem cie oskamowac , pieniedze moga zostać zwrocone ale ban powinnien zostac usuniety.

• Superka 1
  • Nie ośmieszaj się 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...