Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

xMr0wka

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ... xMr0wka
Nick Administratora, który banował: ... xXoskar
Kiedy to się stało?: ... 0:44 10.01.2023
Opis sytuacji: ... Około godziny wspomnianej na górze prowo znalazło na sprawnie głowę nwm w jaki sposób sprzedał ja i dał mi kasę za nią miałem mu tu kasę oddać jutro bo powiedział (byliśmy na głosowym że głowa jest z eventu) zorientowałem się że nie jest to jego głowa potem jak zacząłeś Oskar coś na chacie miałem mu zwrócić kasę by problemów nie mieć ale mama mi internet wyłączyła (czasami wyłączyła bo czuję się pewniej żebym nie grał nocami Luter jest obok u niej w pokoju) i to tyle w zasadzie prosiłbym o un bana jeśli coś jeszcze jest nie jasnego jeśli jest mogę wbić na discorda na kanał głosowy / ss to nie są żadne chity na telefonie screena robiłem 
Screen bana: ...

Screenshot_20230110-022850.png

• Haha 1
  • Thinking 1
  • Nie ośmieszaj się 1
  • XD 1

Jesli nie rozumiecie o co mi chodzi prowo powiedzialo mi ze jakis admin zorganizowal event i trzeba bylo znalesc gdzies na spawnie ta glowe zapewne nie bylo tego eventu mniejsza o to i dal mi pieniadze z tej glowy ktore mialem mu oddac pozniej jak widzialem ze dym jest na chacie chcialem nie miec z tym nic wspolnego i dac mu ten hajs ale mama mi neta wylaczyla XD 

• Skull 1

• Administrator
Admin

Przestań mruwka, nawet jakby było tak jak piszesz, to nie ma to znaczenia. Wziąłeś coś co było administracji, na chacie WSZYSCY gracze widzieli, że główkę którą wystawił na licytację prowo kupił OSKAR. Jeśli widzisz, że administrator kupuje coś z licytacji od gracza, jest to głowa pwwp, i chwile po tym dostajesz czek o dokładnie tej samej kwocie którą dostał prowo i nie wzbudziło to w Tobie podejrzeń, że jednak coś tu nie gra to mogę tylko współczuć XD

image.png

Ja bylem taki lekko zdziwiony ale prowo mi mowil ze administracja tez gra na serwerze i potem sie dziwnie zcazal tlumaczyc jak oskar cos zaczal pisac i wlasnie wtedy neta mi mama wylaczyla nie mialo by sensu loganie poniewaz prowo sie do mnie tepal i wszystko latwo sprawdzic w logach wiec to tyle co moge jeszcze dodac

• Nie ośmieszaj się 1

Witam, odniosę się do wypowiedzi użytkownika @xMr0wka, bo jestem pomawiany po raz kolejny. Cała sytuacja wyglądała tak, że gracz podniósł pełnego shulkera z głowami administracji, który został przez omyłkę przez bodajże @KrychaMieczXD i gdy wszedłem na Discorda porozmawiać z kolegom, on tam siedział i cała akcja była w pełni zaplanowana przez mrówke. Zadnej kasy nie miał mi oddawać, tak jak wspominał. Internetu nikt mu nie odłączył, tak jak również napisał w odwołaniu. Jak dla mnie to powinien gracz otrzymać przedłużenie bana za próbę oszustwa Administracji. Pozdrawiam czytających i nie pozdrawiam oszusta piszącego odwołanie.

• Superka 2
  • Like 1
  • Przytulas 1
  • Thinking 1
  • Idk 1

• Administrator
Admin

Blokada została wydana słusznie. Oszukałeś administrację i dodatkowo kłamiesz w odwołaniu. Odwołanie odrzucam.

• Superka 1

image.png

• Administrator
Admin

Administracja zdecydowała, że w obecnych okolicznościach kara jest jak najbardziej adekwatna.

Wracaj do gry po jej odbyciu!

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...