Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Bednest

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: _Hvppy
Nick Administratora, który banował: Casp2115
Kiedy to się stało?: 07.01.2023
Opis sytuacji: Dzień jak codzień zbierałem czcinę na mojej działce, poczym nagle Casp2115 powiedzia, że jestem sprawdzany i czy się przyznaję, co było dla mnie dużym zaskoczeniem, ponieważ byłęm sprawdzany już 2 razy na tej edycji. Dostałem bana za texturepacka pokazującego użycia zbroi i enchanty. Nie miałem pojęcia, że za to jest ban ponieważ bardzo duzo osób z tego korzysta i nie ponoszą konsekwecji, wiem że to moja wina, że nie przeczytałęm dokładnie regulaminu, ale proszę o wybaczenie. To było ostatni raz już się to nie powtórzy. prosiłbym bardzo o odzyskanie działki, ponieważ wiem od kolegi, że została ona usunięta.
Screen bana

2023-01-08_07.35.57.png

Najbardziej zależy mi na działce i na pieniądzach, tam miałem wszystkie itemy cenne + farmy. Co prawda, nie przeczytałem dokładnie regulaminu, ale texturepacki ułątwiające rozgrywkę w jakikolwiek sposób, nie powinny być brane pod uwagę tak samo jak cheaty typu; Wurst, aristois itp. 

• Wow 1
  • Thinking 1
  • Nie ośmieszaj się 1
  • Skull 1
  • XD 1

Taki texturepack, który posiadałeś w chwili sprawdzania jest jak najbardziej zakazany na naszym serverze i dostałeś słusznego bana. Mogłeś się przyznać do czitowania, jednak nie zrobiłeś tego i działka została usunięta. Wróc po banie i zacznij grę od nowa i uczciwie. 

Jestem na nie.

• Administrator
Admin

Nieznajomość regulaminu nie zwalnia Cię z jego przestrzegania. Ban został wydany słusznie. Odwołanie odrzucam.

• Sad 1

image.png

• Administrator
Admin

Administracja zdecydowała, że w obecnych okolicznościach kara jest jak najbardziej adekwatna.

Wracaj do gry po jej odbyciu!

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...