Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

DeDeT0Ja

DeDeT0Ja
Wiadomość dodana przez wikkiaa,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: DeDeT0Ja
Nick Administratora, który banował: Wikkiaa
Kiedy to się stało?: 04.01.2023r. godzina 16:05
Opis sytuacji: Zostałam zbanowana z powodu prowokacji administracji nie mam pojęcia dlaczego gdy ja nawet ani nie pisze z administracja ani nie robię niczego co mogło by skótkować banem domagam się odbanowania lub wyjaśnienia przyczyny bana . dziekuje 
Screen bana: nie umiem niestety zrobić screen shota przepraszam

• Opiekun Forum
Opiekun

Bana otrzymałaś za napisanie na chacie "mam x-raya". Napisałaś to bez kontekstu, dlatego te "przyznanie" zostało odebrane jako prowokacja.

Brak opisu.

• Like 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

45 minut temu, aversh napisał:

Bana otrzymałaś za napisanie na chacie "mam x-raya". Napisałaś to bez kontekstu, dlatego te "przyznanie" zostało odebrane jako prowokacja.

Jak bez kontekstu widziałeś/aś wcześniejsze wiadomości 

47 minut temu, aversh napisał:

Brak opisu.

A jak nawet bym miała x-raya bo już pewnie ban za cheaty był by krótszy 

Tak jak napisał aversh, bana dostałeś za przyznanie do niedozwolonych modyfikacji, jako że nie byłeś wtedy sprawdzany blokada została wydana z powodem "Prowokacja Administracji" na taki sam czas jak przy pierwszym przyznaniu do cheatów.

• Like 1

12 minut temu, wikkiaa napisał:

Tak jak napisał aversh, bana dostałeś za przyznanie do niedozwolonych modyfikacji, jako że nie byłeś wtedy sprawdzany blokada została wydana z powodem "Prowokacja Administracji" na taki sam czas jak przy pierwszym przyznaniu do cheatów.

I mam rozumieć że te 3 osoby co napisały że też mają x-raya dostały bana ?

14 minut temu, wikkiaa napisał:

Ja myślę że poprostu ta sprawa nie ma sensu bo tu był błąd obu stronny więc poprostu chciałabym unbana przed nowa edycja bo mi się nie chce kłócic wam chyba też

Edytowane przez DeDeT0Ja

• Administrator
Admin

Edycja właśnie się zakończyła, więc odwołanie odrzucam. Blokada zostanie zdjęta automatycznie na nową edycję.

image.png

• Administrator
Admin

Administracja zdecydowała, że w obecnych okolicznościach kara jest jak najbardziej adekwatna.

Wracaj do gry po jej odbyciu!

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...