Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

CKrystal

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: CKrystal
Nick Administratora, który banował: Zeltraz
Kiedy to się stało?: około 2 miechów temu
Opis sytuacji: ban za niezłoszone korzystanie z tego samego neta co kuzyn 
Screen bana: image.thumb.png.dab85faf45e210814c87498a8a9f6057.png

Edytowane przez CKrystal
zapomnialem o jeszcze jednym tagu

serio az takie wymagania, da sie bez tsa ? pls gralem na tym serwie juz 3 rok nawet na jego serwie i mnie do tamtej pory nikt nie zbanowal, nie wiem nawet kiedy to współdzielenie doszło a jak bylo od początku to nwm bo 1 raz mam za to bana

13 godzin temu, CKrystal napisał:

serio az takie wymagania, da sie bez tsa ? pls gralem na tym serwie juz 3 rok nawet na jego serwie i mnie do tamtej pory nikt nie zbanowal, nie wiem nawet kiedy to współdzielenie doszło a jak bylo od początku to nwm bo 1 raz mam za to bana

To chyba nie grasz 3 lata bo ja gram też już tyle i od zawsze było współdzielenie xddd + to nie jest żaden problem napisać jeden wniosek i spytać admina o ewentualne sprawdzenie współdzielenia na dc a nie ts 👍

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Godzinę temu, YaeMiko napisał:

To chyba nie grasz 3 lata bo ja gram też już tyle i od zawsze było współdzielenie xddd + to nie jest żaden problem napisać jeden wniosek i spytać admina o ewentualne sprawdzenie współdzielenia na dc a nie ts 👍

no to nwm jak ale to jest mój 1 raz mordo, a wnosek napisalem 

• Skull 1

• Administrator
Admin

Z tego co widzę, to współdzielenie zostało już napisane. Gdy zostanie zaakceptowane, to po weryfikacji na ts3 konto zostanie odblokowane.
Jeżeli nie wiesz jak zainstalować ts3 i jak go używać, to poradnik znajdziesz tutaj: 

Odwołanie odrzucam. Twoje konto zostanie odblokowane po weryfikacji na ts3.

image.png

• Administrator
Admin

Administracja zdecydowała, że w obecnych okolicznościach kara jest jak najbardziej adekwatna.

Wracaj do gry po jej odbyciu!

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...