Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

JarseQ

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: JarseQ
Nick Administratora, który banował: Zabsong
Kiedy to się stało?: Nie mam pojęcia
Opis sytuacji: Chciałem wrócić po kilku miesiącach na serwer i nagle widzę że mam perma za MK. Uważam że ten ban nie ma żadnej podstawy.
Screen bana: 

obraz_2022-12-31_125951650.png

• Administrator
Admin

Multikonto to określenie, które używamy na więcej niż jedno konto na serwerze i nie zostało wpisane do listy współdzielenia. Aby uzyskać pozwolenie, wpisz się na listę - http://realcraft.pl/skrot/?u=dsh według podanego wzoru.

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

9 minut temu, Klaun napisał:

Mk- multikonto,  jeżeli grasz z koms bliskim na tym samym internecie l, musisz napisać współdzielenie IP odpowiednim do yego dziale

Nikt z osób korzystających z tego samego internetu co ja nie gra w Minecraft. A z nickiem podanym jako moje multi spotykam się pierwszy raz.

Edytowane przez JarseQ

32 minuty temu, JarseQ napisał:

Nikt z osób korzystających z tego samego internetu co ja nie gra w Minecraft. A z nickiem podanym jako moje multi spotykam się pierwszy raz.

Jak nie wiesz kto to, to najlepiej idź na ts lub napisz na dc do Zabsonga i to wyjaśnijcie sobie na spokojnie~

• Superka 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...