Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

MartA2006
Wiadomość dodana przez KrychaMieczXD,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

admin Jipsyy zbanował mnie czyli MartA2006 za to że sprzedałam książkę która kupiłam od innych graczy. Nie byłam świadoma że to może nie być dobra książka kupiłam ją za 15k od innego gracza.  gracz który kupywał wyzywał wulgarnymi słowami mam zdjęcia na telefonie. rozumiem bana lecz nie wyzywałam go nie zrobiłam podczas całej gry nic złego a gram prawie 24h. uważam że jestem, niewinna mogę oddać mu 10 k lecz ja też jestem w plecy 15k . innych graczy nie banujecie a wyzywają się na czacie lub grożą sobie.  miłej nocy ❤️ 

Edytowane przez jipsyy

Niestety z odwołania nie jestem w stanie nic wywnioskować. Sprawdziłem Twoją listę banów i widzę, że dostałaś bana na 2 dni za Oszustwo podczas handlu. Należy zacząć od tego, że ban był słuszny. Zachowanie na wielu płaszczyznach było naganne, czego dowody przeczytałem w zgłoszeniu na Ciebie. Z tego co widzę, to sprzedałaś za 10 tysięcy książkę z enchantem "Zmora stawonogów III" o nazwie "Szczęscie III" innemu graczowi. O godzinie 00:22 zrobiłaś multikonto podczas blokady na swoim głównym koncie, więc dostałaś bana na 2 tygodnie za Omijanie systemu blokad. Moja ocena będzie jednak pozytywna, blokada zostanie skrócona. Twoją blokadę skracam do 4 dni.

Edytowane przez KrychaMieczXD
  • Przytulas 1

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...