Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

skorn
Wiadomość dodana przez wikkiaa,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Otrzymujesz ostrzeżenie 10% za używanie wulgaryzmów.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ... skorn
Nick Administratora, który banował: ... wikkiaa
Kiedy to się stało?: ... 1min temu 9:54 3.12.2022
Opis sytuacji: ... zadalem pytanie na temat pytania i pewny gracz o nicku kajuu czy jakos tak zaczal mnie prokowac uzywajac slowa debil w stosunku do mnie ORAZ nazywajac moje pytania debilizmem i idiotyzmem gdy ja gram na tym serwerze przez 3/4dni potem zaczal mnie tak prowokowac dalej i sie *** i mu odpowiedzialem 2 slowa po 20min dostalem bana za wyzywanie BO dziecko sie splakalo ze mam racje *** konfident nie mam nic do admina banujacego mnie wykonuje swoja prace ale sama sytacja jest dosc dziwna dostalismy obaj reporta za wyzywanie i chlop sie splakal i dostalem bana chcialbym aby ten gracz dostal bana na minimum 1 dzien za prowokacje wyzywanie i oklamywanie administracji 
Screen bana: ...image.png.392f6eacc7255763fc4757ab5d363e7d.png

Ocenzurowano wulgaryzmy.//wikkiaa

Edytowane przez wikkiaa
  • XD 2

Brak tagów

Zły temat

Gracz zapytal czy itemy na nową edycje zostają w enderchescie, odpowiedzialem mu, ze logoczne jest, ze nie.

Pomówienia kierowane w moją strone

Brak ssów owych oskarżeń w moją stronę

Zanim odwołanie zostanie rozpatrzone to kara juz minie xD do odrzucenia smacznego dobranoc

IMG_20230301_172411.jpg

• Opiekun Forum
Opiekun

Hej, na dostarczonych przez gracza _Kijuu screenach widać ewidentnie obrazę w jego stronę, więc nie jesteś bez winy. Kara wydana prawidłowo.

Dodatkowo możesz spodziewać się % na forum za używanie wulgaryzmów, jak i za ponowną obrazę.

Do odrzucenia

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Blokada już wygasła i z tego powodu odrzucam odwołanie. Jeżeli masz dowody(logi, ssy) na to, że _Kijuu faktycznie wyzywał cię na czacie, Napisz na niego skargę na forum lub stwórz ticket na naszym discordzie.

• Superka 1

120939505_388695128820850_7762642661662048347_n.png

Lewaki (1).jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...