Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Dodatek do endu

adamek

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): Badusiak
Propozycja dotyczy (tytuł): Dodatek do endu
Opis propozycji: Hej po wielu edycjach spędzonych na serwerze wiem ze gdy skończy sie pvp w endzie to już nikt tam nie wchodzi proponuje żeby dodać tam cos takiego jak na spawnie warp s czyli areny beczki drzewkarki  a pvp żeby było włączone na stałe a np były tam stałe efekty pod komendą  /warp end gracz bez seta by dostawał itemy jak pod /pvp ale np żelazne i wiecej by tam sie działo. Dobrze by było gdyby w endzie łóżka end crystale kotwice odrodzenia tnt działały i wybuchały co dodało by rozgrywce różnorodności i gracz mógł by zdecydować czy chce sie bić bez dodatków typu łózka itp czy z łóżkami kotwicami i crystalami
Dodatkowe SS'y: okitopa

• Bleh 1

Jak pojawi się nowe miejsce do pvp, wtedy jedna z miejscówek zdominuje drugą. Inną konsekwencją byłby podział graczy na mapy, przez co byłoby ich mniej.

Nie przekonała mnie ta propozycja.

• Superka 1

DP3Woc2.png

46 minut temu, berkowskyy napisał:

Jak pojawi się nowe miejsce do pvp, wtedy jedna z miejscówek zdominuje drugą. Inną konsekwencją byłby podział graczy na mapy, przez co byłoby ich mniej.

Nie przekonała mnie ta propozycja.

no mogla by podzielic ale mysle ze graczą zależy zeby bylo ich wiecej także mysle ze albo wszyscy byli by w endzie albo wszyscy w zwyklym swiecie

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...