Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Wydłużanie czasu usuwania targu

Rakby

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): ... Rakby
Propozycja dotyczy (tytuł): Wydłużanie czasu usuwania targu 
Opis propozycji:  Witam, piszę z prośbą  wydłużenia czasu usuwania targu, ponieważ 3 minuty to za mało, żeby chociaż  wyciągnąć itemy z targu. Po drugie ten komunikat powinien być na środku ekranu jak podczas rozpoczęcia swojej licytacji. W moim przypadku w ogóle go nie zauważyłem. Proponuje wydłużyć  czas usuwania targu  przynajmniej do pół godziny albo postawić skrzynkę z zawartością targu na działce właściciela targu. 😉

Dodatkowe SS'y: Nie trzeba 

• Superka 1

Jak można pominąć ten komunikat, skoro jest na czerwono, podkreślony i zajmuje pół chatu 🤔

Ale zgadzam się z tym, że jest mało czasu na wydłużenie/wyjęcie itemków z targu, ponieważ w tym drugim przypadku może to zająć troszkę więcej czasu. Jestem za 😉 Skrzynka na działce odpada, a z tym komunikatem to jak najbardziej na tak.

• Superka 2

DP3Woc2.png

Ja to bym dał możliwość dalszego kupowania z targów, które są przeznaczone do likwidacji bo na obecną chwilę można w takim targu jedynie przeglądać itki, ale kupić już nie można co jest bezsensowne, skoro targ dalej stoi na targowisku.

Co do propozycji to jestem na TAK.

Niestety itemy z targu wyciąga się po jednym slocie oraz okno targu zamyka się po każdej takiej operacji i trzeba je otwierać na nowo, co sprawia, ze te 3 minuty to bardzo krótko, kiedy ktoś ma pełny targ.

Edytowane przez Arctos

Wydłużenie czasu usuwania i komunikat o tym na ekranie to super pomysł, lecz opcja ze skrzynką odpada.

W dniu 30.10.2022 o 13:15, Arctos napisał:

Ja to bym dał możliwość dalszego kupowania z targów, które są przeznaczone do likwidacji bo na obecną chwilę można w takim targu jedynie przeglądać itki, ale kupić już nie można co jest bezsensowne, skoro targ dalej stoi na targowisku.

W dniu 30.10.2022 o 13:15, Arctos napisał:

Niestety itemy z targu wyciąga się po jednym slocie oraz okno targu zamyka się po każdej takiej operacji i trzeba je otwierać na nowo

Zobaczymy czy da się to zmienić.

120939505_388695128820850_7762642661662048347_n.png

Lewaki (1).jpg

• 1 miesiąc później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...