Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Rakby

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Rakby
Nick Administratora, który banował: oldmancats

Kiedy to się stało?: 10/2/2022
Opis sytuacji: Dzień dobry, dostałem bana za podżeganie do popełnienia samobójstwa. Na początku chciałbym przeprosić poszkodowanego, przeprosiłem Cię prywatnie i przeproszę tutaj - Przepraszam. Chciałbym również zapewnić wszystkich graczy serwera jak również administratorów, że nigdy czegoś takiego paskudnego nie napiszę i obiecuję zwracania się do wszystkich z szacunkiem i z kulturą, przyznam że się wyładowałem na kolegę nie potrzebnie. Od rana byłem  poirytowany i dzień mi nie sprzyjał. Skacząc na warp s, kolega skoczył za mną i "zabił" na serwerze, co mnie doprowadziło do załamania nerwowego i się zachowałem tak jak się zachowałem.

Jeżeli przeprosiny i odwołanie zostaną przyjęte, czy jest szansa na skrócenie kary ? 
Screen bana: image.thumb.png.4119acdc172f9c9931567df55af7f2f7.png

Edytowane przez Rakby
  • Superka 2
  • Like 1

Skoro ukarany banem wykazuje skruchę, i przeprasza tu i przeprosił prywatnie ofiarę, to można by mu lekko skrócić karę np. do 2 tygodni czy tygodnia. Jednak nie całkowicie, bo jakaś kara musi być. Ale dobrze też, gdyby ofiara tego zachowania by się tu wypowiedziała, co jest mało prawdopodobne patrząc na to ile osób korzysta z tego forum w skali servera. Bo ta kara będzie w takim przypadku niesprawiedliwa dla ukaranego banem w przypadku wybaczenia przez ofiarę. Jestem na tak.

• Przytulas 1

Wykazałeś skruchę i to jest na duży plus, podżeganie do samobójstwa nie jest mile widziane na serwerze i traktujemy to bardzo poważnie. Łatwo jest powiedzieć o słowo za dużo, co może mieć niemiłe skutki (tak jak w Twojej sytuacji). Każdy może mieć gorszy dzień, jednak nie jest to usprawiedliwieniem na to, co zrobiłeś.

Raczej wcześniej nie miałeś żadnych blokad powiązanych z tą sytuacją, dlatego liczę, że Twoja blokada zostanie skrócona do chociaż tygodnia, ponieważ tak jak eryter wyżej wspomniał, ta sytuacja miała miejsce i należy za nią wziąć odpowiedzialność. 

Mam nadzieję, że osoba rozpatrująca Twoje odwołanie skróci blokadę i wtedy każdy będzie zadowolony 😉

• Superka 1

DP3Woc2.png

Administracja zdecydowała, że można zmniejszyć dolegliwość kary!

Tak jak wyżej, z racji wyrażenia skruchy skracam blokadę do tygodnia z nadzieją, że więcej takiego czynu nie popełnisz.

Edytowane przez DaXim_
  • Superka 1

image.png.b7bfc30b280605c9e35cbc2e863fe916.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...