Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Ciekawy pomysł na płyty muzyczne :)

wstyd

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): wstyd
Propozycja dotyczy (tytuł): Płyty muzyczne
Opis propozycji: Witam chciałbym zaproponować wprowadzenie dropu ze skrzynek epickich i wzwyż możliwości dostania fragmentu płyty potrzebnego do stworzenia płyty nr.5, jest to jedyna płyta którą się craftuję. Została dodana w wesji 1.19. Taką płytę aktualnie można pozyskać z miasta podziemnego gdzie respią się wardeny. Wychodzę z taką propozycją ponieważ na serwerze jest ograniczony survival co skutkuję nie doborem części potrzebnych na wykonanie takiej płyty. Przykładowo: na cały survival są 3 takie miasta z których trzech różnych graczy zdobyło po trzy części, żeby skrafotwać taką płytę musiałbym od nich skupić od nich części co jest mało prawdopodobne. Płyty aktualnie rozbrzmiewają mój sklep i brakuję mi właśnie tej :).

Ciekawe również byłoby na hallowen ustawienie na płycie C13-Cat (Najłatwiej dostępnej) customowej muzyki na czas święta np. Spooky Scary Skeletons.

Pozdrawiam wstyd.

Dodatkowe SS'y: brak

• Superka 7

Jestem na TAK.

W dniu 28.09.2022 o 13:32, wstyd napisał:

Ciekawe również byłoby na hallowen ustawienie na płycie C13-Cat (Najłatwiej dostępnej) customowej muzyki na czas święta np. Spooky Scary Skeletons.

Jestem na TAK.

• 1 miesiąc później...
  • 1 miesiąc później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...