Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Topka_Mc
Wiadomość dodana przez jipsyy,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Topka_Mc
Nick Administratora, który banował: xXOskar
Kiedy to się stało?: 25.09.2022 około godziny 18;30

Opis sytuacji: na serwerze odbył się event magazyny na którym dało się otwierać skrzynie przez zniszczenie szkła no i trochę mnie poniosło i zabrałem itemy z 1 magazynu i gdy oskar napisał że sprawdzą logi to poszedłem na tsa odrazu sie przyznać ale oskar zbanował mnie mimo to wbiłem pózniej znów przeprosiłem i powiedziałem ze chce oddac itemy ale oskar powiedział że za pózno chociaż inni którzy też zabrali itemy nie dostali bana gdy mu to powiedziałem powiedział że trudno i ,,takie jest życie" troche ciekawe że ja dostałem a inni nie chociaż moja prośba o nie banowanie nie różniła sie niczym troche słabe że ja dostaje a inni nie prosiłbym o odbanowanie bo żałuje co zrobiłem moge oddac ity oraz nawet odkupić winy czy coś Sorry chłopaki serio 

Edytowane przez jipsyy
  • Like 1
  • Dislike 1

Skoro magazyny nie były odpowiednio zabezpieczone przez kradzieżą, to jest to wina tylko i wyłącznie osoby, która taki event prowadziła czyli w tym przypadku oskara. 

Ponadto, trochę nie fer jest karanie jednej osoby za kradzież w takim przypadku skoro inni też kradli. 

Jestem na tak.

• Nie ośmieszaj się 1

Kara nadana słusznie, ponieważ faktycznie wykorzystałeś błąd. Otworzyłeś skrzynkę w wyniku bugowania szkła. 

Ze względu na okazanie skruchy, bana skracam do tygodnia (od momentu jego wydania). 

• Like 1

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...