Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Doola
Wiadomość dodana przez wikkiaa,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Doola
Nick Administratora, który banował: aversh
Kiedy to się stało?: 18.09.2022 godzina :10
Opis sytuacji: dostałam bana na 12h za ocene serwera oraz napisanie że mega lagi są i błędy,co według mnie jest słabe banowaćludzi za ocene serwera i ban jest pod tytułem obraca administracji,gdzie w żaden sposób nikogo nie obraziłam,prosiła bymo zdjęcie blokady już więcej się to nie powtórzy z góry dziękuję i przepraszam.
Screen bana: 

306372527_5481287358645972_8310159404611778286_n.jpg

Edytowane przez Doola

• Opiekun Forum
Opiekun

Owszem, każdy ma prawo do wyrażenia własnej opinii na dany temat, ale czy za niewinną ocenę uważasz to co napisałaś? A mianowicie "[10:57:38] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [Gracz] Dolaa: ten serwer to jedno wielkie gówno lagi i tandeta nie ma to jak stare serwy" Jak dla mnie i dla większości osób jest to obraza serwera, a właśnie za takie obrazy karzemy z takim powodem.

Do odrzucenia

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

XDDDDDD, powiem tyle śmieszne bo jak jakiś łeb psuje gre to adminów nie ma magicznie nic nie mogą zrobic za przeszkadzanie w grze a ja napisałam "serwer to gówno" i mam bana załosne pzt naprawcie lagi które są bo mam dużo fps 15pingu a laguje jak nie wiem co grałam na serwerach gdzie było po 6k osób i tak nie lagowało 

• Thinking 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...