Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Modyfikacja banów

s9arkyy

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): s9arkyy
Propozycja dotyczy (tytuł): Modyfikacji banów
Opis propozycji: Wszedłem sobie na serwer i zauważyłem, że zaczynają się bany za wędkę na warp s... Wpadł mi pomysł aby nie wydawać banów na cały serwer przy np. spychaniu wędka na warp s tylko przykładowo "Ban na 10 dni na mapę warp s". Wtedy gracz będzie mógł się bawić na serwerze nie wchodząc na tą jedną mapę przy następnym łamaniu regulaminu wtedy dajemy bana już na cały serwer. I zrobić tak z każdą mapą bądź przynajmniej tymi dodatkowymi tj surowcową, nether, end i jeszcze mapą event. Tylko nie wiem czy jest to możliwe do zrobienia 😐 Jak ktoś ma jeszcze propozycje do tego to pisać. 
Dodatkowe SS'y: ...

Edytowane przez berkowskyy

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

• 2 tygodnie później...

Za dużo z tym roboty i dodałoby nam jeszcze więcej zbędnej papierologi oraz obecne kary w postaci bana na serwer są o wiele krótsze, niż ty proponujesz i jak już ktoś raz ją dostanie, to zazwyczaj przestaje już tak robić.

120939505_388695128820850_7762642661662048347_n.png

Lewaki (1).jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...