Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

MarcelQ

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: xm4rc3lq
Nick Administratora, który banował: Zeltraz
Kiedy to się stało?: 03.09.2022
Opis sytuacji: Podczas przyznania się do cheatów zostałem zbanowany na 5 dni za używanie niedozwolonych modyfikacji. Następnego dnia zacząłem omijać system blokad tworząc multi konta i grać dalej jak gdyby nic. Myślałem że się uda po cichu uniknąć tego bana ,ale byłem w bardzo dużym błędzie ,za co bardzo przepraszam. Chciałbym dalej kontynuować moją przygodę z tym serwerem bez żadnych blokad. Obiecuje że to się wszystko zmieni. Przemyślałem wszystko i wyciągnąłem już  wnioski z tych ostatnich dni co wyprawiałem na serwerze... Naprawdę przepraszam, i nie chce by to tak wszystko wyglądało z takim banem permamentnym. 

Screen bana: https://imgur.com/VPIBO71

Edytowane przez MarcelQ
usunięcie pogrubienia tekstu

Blokada została wydana prawidłowo natomiast jestem wstanie - mając na uwadze Twoje przemyślenia i przeprosiny, ''Skrócić'' ją i nałożyć 7 dniową blokadę zdejmując permanentną. 

Mam nadzieję, że treść jest szczera i nie zawiodę się tą decyzją. 

• Superka 1

image.png.b7bfc30b280605c9e35cbc2e863fe916.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

Z powodu pewnych spraw związanych z twoją osobą, odwołanie zostaje zawieszone, a twoja kara zostaje zamieniona na karę PERM za omijanie systemu blokad.

Jeżeli chcesz uzyskać skrócenie bana, zapraszamy na ts3 w celu wyjaśnienia sprawy, bo ktoś tutaj próbuje nas ewidentnie oszukać 🙂

• HeadAdmin
HeadAdmin

Ban zostaje skrócony do 10 dni.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...