Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

1337KlauniX

BarteQ202
Wiadomość dodana przez wikkiaa,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: BarteQ202
Nick osoby oskarżonej: 1337KlauniX
Miejsce wydarzenia: serwer MC
Data i godzina wydarzenia: 2 wrzesnia 2022 godzina 15:40
Opis sytuacji: o godzinie 15:40 gracz 1337KlauniX na początku wyzywal innych a pózniej po prawej stronie ekranu w tych informacjach nagle przez 1 sekunde okolo byl tylko napis 1337Drops  a potem zauwazylem ze prawdopodobie 1337KlauniX ma duzo multikont poniewaz jest duzo takich podobnych nickow na dole w ss'ach jest dowód i ta liczba 1337 nie jest jakaś dziwna bo gdyby bylo np 2020 na poczotku to juz chodzi o rok a to 1337 to losowa liczba niestety nie mam ss jak po prawej stronie byl nick 1337Drops ale mogą to powterdzić niektorzy gracze np bdmati pisal ze on ma cheaty i ze to jego multikonta ale admin pisal wręcz odwrotnie ze to inne osoby sprawdzie chociasz ip czy te same są i to wszystko.
Dowody: wysłałem ss

obraz_2022-09-02_155513238.png

• Haha 2
  • Nie ośmieszaj się 1

Oczywiscie ze na tak, gracze z poczatkiem 1337 w nicku to na 100% multikonta klauna które są zabronione

tak wyzywał graczy, administracja na pewno uwierzy ci na słowo!
oldmancats pisała ci ,że to inne osoby ale na 100% się myliła. 

pozdrawiam bdmati

• Superka 2

ale się zaśmiałam nie wiedziałam że można mieć tyle mk 😱😱😱😱 szok i niedowierzanie jakaś resztka nadziei....a co jeśli to jakieś boty i oni chcą przejąć serwer??? co teraz???

nie no na nie XD to nie są jego mk a gang 1337 nie wszyscy bo grupka 1337 to głownie bartek paździor cisek drops i dominix ale still to nie mk bro

• Superka 1
  • XD 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

we we idz spac bo rano przyrke masz i rzezuche musisz wyhodowac (ofc po weekendzie)

oczywiscie na nie, są to inni gracze a skarga jest bezsensowna

Edytowane przez turlajdropsa
  • Superka 1

kam12000.png.4ec83dff6c189281c9f61856c68c7553.png1603378536_zabiemmordena(2).png.a8001c165b8703bc18e02478953aae48.png

- Did you fart?

- No, that's my ass

Jestem na nie 

Na ss nie widać by oskarżony gracz wyzywał innych

To nie są multikonta. Ci gracze grają bardzo długo, a że na tej edycji dodali sobie taki sam początek to tylko chęć wyróżnienia się lub coś takiego.

SMod

Tak jak napisali koledzy i koleżanki wyżej, osoby które mają na początku nicku "1337" to grupa znajomych. Nie są to multikonta.
Co do zarzutu wyzywania innych graczy - nie załączyłeś żadnych dowodów. Skargę odrzucam.

• Superka 1

image.png

SMod

Skarga na Gracza została odrzucona!

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...