Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

turlajdropsa

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: 1337Drops
Nick Administratora, który banował: Zabsong
Kiedy to się stało?: z 15 minut temu
Opis sytuacji: Podczas gdy jeździlem w wagoniku zostałem wzięty na sprawdzanie. Akurat w miedzy czasie miałem problemy z internetem i wywalilo mi mc. Zglosilem sie do zabsonga na sprawdzanie. Byłem czysty. Prosze o pozytywne rozpatrzenie odwołania. Pozdrawiam. 
Screen bana: 

Zrzut ekranu (212).png

Zrzut ekranu (213).png

Edytowane przez turlajdropsa
  • Superka 2

kam12000.png.4ec83dff6c189281c9f61856c68c7553.png1603378536_zabiemmordena(2).png.a8001c165b8703bc18e02478953aae48.png

- Did you fart?

- No, that's my ass

• HeadAdmin
HeadAdmin

Zaczynając od początku gracz został wzięty przeze mnie na sprawdzanie, po czym napisał o wysokim pingu i wylogował się z serwera. Tak więc kara została wydana zgodnie z regulaminem i taryfikatorem.

Dodatkowo, jako że gracz zgłosił się na ts3 praktycznie w przeciągu pół minuty od otrzymania blokady postanowiłem podjąć się sprawdzania jego komputera niejako pozaprogramowo. Zdając sobie sprawę, z tego iż w ciągu tej pół minuty gracz mógł próbować usunąć niedozwolone modyfikacje, jego komputer został przeszukany skrupulatniej. Dodatkowo użyłem programu wykrywającego ostatnio usunięte pliki z komputera, a  także ostatnio uruchamiane pliki wykonywalne w systemie windows.  Na tyle na ile pozwoliły mi moje umiejętności mogę stwierdzić, że gracz nawet w momencie logoutu był czysty. Dlatego też byłbym za zdjęciem blokady.

Edytowane przez zabsong
  • Superka 3

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

• HeadAdmin
HeadAdmin

Wszystko wyjaśnione wyżej, odwołanie akceptuje. 

• Superka 1

• HeadAdmin
HeadAdmin

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

• Superka 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...