Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

_Habla

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): _Habla
Propozycja dotyczy (tytuł): /slub
Opis propozycji: Pewnego dnia rozmawiałem z moim serdecznym kolegą który ma pochodzenie Arabskie. Mowa tu o Zatonie. Gdy kręcił on dla mnie kebaba na cienkim z mieszanym mięsem i sosem wpadliśmy na pomysł by była możliwość brania ślubu z kilkoma osobami. W krajach Arabskich jest to normalne posiadanie kilku żon wiec czemu nie. Myślę ze wprowadzenie takiej możliwości na serwer uszczęśliwiło by wszystkie osoby Arabskiego pochodzenia jak i wszystkie osoby pokroju erytera. W moim przypadku ciężko jest mi się odciągnąć od pięknych kobiet. Od kiedy gram na RC zawsze byłem rozchwytywany jak świeże bułeczki, lecz zawsze musiałem wybrać ta jedna szczęśliwa osobę która będzie moja zona. Nie wyobrażam sobie by moje fanki po nocach płakały przez to, że nie mogą ze mną wziąć ślubu. Myślę, że pomysł jest trafny i możliwy do wprowadzenia na serwer. Pyra Yala
Dodatkowe SS'y: Brak

• Superka 6
  • Wow 1

Na tak powody u Ariva z reszta po co sie ograniczać. Posiadanie jednej żony lub męża jest dla słabych. Pzdr

Edytowane przez Chanhee
  • Superka 2

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

NA NIE,

Skoro nie można nawet pisać w innych językach jak tylko POLSKI I ANGIELSKI  to po co propozycja wprowadzająca arabskie za przeproszeniem "gówno" wprowadzmy odrazu, że będzie można też pisać po arabsku czyli ARABSKI POLSKI ANGIELSKI.

A skoro inna kultura że śluby takie to dajmy pisać też w innych językach itd.

Pozdrawiam majonezik 😄

• Thinking 1
  • Bleh 1

Przed napisaniem propozycji polecam rozejrzeć się, czy dana propozycja już była na forum przedstawiana by nie narobić dodatkowego zamieszania. To tylko kilka minut a znacznie ułatwia pracę administracji, bo po co mają czytać coś co już było odrzucone?  

Otóż już kiedyś proponowałem posiadanie kilku żon na serverze, a tutaj link do mojej propozycji:

Jestem na tak.

• Bleh 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...