Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

KamerzystaZaNiecale300
Wiadomość dodana przez wikkiaa,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: kruljulianek
Nick Administratora, który banował: PWWP
Orientacja: ...dreamsexual
Kiedy to się stało?: ...codziennie od kilku edycji po kilkanaście razy dziennie
Opis sytuacji: Zostałem zabanowany za czity kture posiadam eksperemyntuje z rużnymi clientami do czitów do czituw do czitów bo cheatowanie to moje lobby zwłaszcza na serwesze realcraft . A przynajmniej tak było do czasu mojej terapii. Teraz stałem się innym ,nowym człowiekiem . Używanie niedozwolonych modyfikacji mnie brzydzi. Gdy mnie nie było na serwerze przeszedłem duchową odnowę. Zwłaszcze chciałbym przeprosić Bvchę za prowokowanie go i pisanie mu głupich, wręcz dziecinnych wiadomości.  Jeśli mnie odbanujecie to poprawię się i już
NIGDY nie będe czitować, oszukiwać , wyzywać, okradać , scamować, tworzyć multikont, wykorzystywać błedów ( na kopiowanie itemków, tryb kreatywny, oraz skryptów na /kod) ,obrażać  administracji, wchodzić na jej konta {żeby pisać głupoty na pomoc}  i utrudniać jej pracy. Przepraszam też za to że wchodziłem na działki administracji, i do obszarów na mapie eventów itp. ,oraz za griefowanie /warp s. 

PEACE jesli odwolanie wam nie pasuje swinie to dajcie mi bl nalepiej elo
Screen bana: ..

.image.thumb.png.c2fea8992efe8ae7eebd36333aca53ca.png

#zg

#stupki

#wolnosc

#tiktok

#dreamgender

#2016_UwU

#UwU

• Like 1
  • Przytulas 3
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...