Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Teasery nowych edycji w postaci klipów video przed ich rozpoczęciem.

OnistDerFalke

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): OnistDerFalke
Propozycja dotyczy (tytuł): Teasery nowych edycji w postaci klipów video przed ich rozpoczęciem.

Opis propozycji: 

Temat ten poruszyłem już na wątku na Discordzie, jednak dla formalności zamieszczam go również na forum. Otóż przed nową edycją bardzo wielu graczy jest podekscytowanych zmianami, które nastąpią. Dobrym pomysłem moim skromnym zdaniem byłoby wprowadzenie np. na platformę youtube teaserów nowych edycji, które ujawniałyby lub chociaż dawały domysły graczom o części zmian, jakie nadchodzą. Takie filmy mogłyby też łatwo przyciągać nowych graczy, ponieważ widząc, że nadchodzi nowa edycja - chętnie dołączą do gry. Dlaczego? Otóż na początku edycji każdy zaczyna od zera. Będą mogli brać udział w uczciwej rywalizacji i będą mieli taką samą szansę jak inni. Z doświadczenia wiem, że właśnie to przyciąga najbardziej nowych graczy.

Dodatkowo, gdy ogłaszacie termin nowej edycji, przez ostatni tydzień gracze nudzą się, ponieważ wiedzą, że już nic nie opłaca się robić, bo wszystko stracą. Zorganizujcie w tym czasie jakieś ciekawe eventy, sprawcie, aby pomimo tego zostali na serwerze i dobrze się bawili. Wówczas po otrzymaniu porcji ekskluzywnej zawawartości chętnie ponownie wrócą do gry na nowej edycji. 

Dodatkowe SS'y: Brak.

• Like 3

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...