Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

sexijustka

sexijustka

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: sexijustka
Nick Administratora, który banował: Zeltraz
Kiedy to się stało?: nie wiem
Opis sytuacji: Często bywa tak że przyjeżdża do mnie mój chłopak i po prostu gra na moim komputerze, albo ja na jego wiadomo - Dostałam niesłusznego bana, możecie sprawdzić nas po serialu, ew IP(powinny występować max 3 gdyż logowaliśmy się z trzech komputerów, dwóch z jednego miejsca i jedno z domu mojego chłopaka). Jeśli są jeszcze jakieś nieścisłości wszystko możemy wyjaśnić tutaj lub na discord: Justa#0887, FLAYMANEFLAME#1770. Proszę o pozytywne rozpatrzenie apelacji, pozdrawiam.
Screen bana:

Spoiler

image.thumb.png.b8f632a1cc11c6cccc8cc336625087ab.png

Edytowane przez sexijustka

Jeżeli jest opcja wspólnej gry na jednym IP musicie zgłosić Współdzielenie IP w innym dziale na forum które jest tak nazwane. Po napisaniu wniosku należy wejść na TS3 w celu weryfikacji zgłoszenia.

Do czasu pozytywnego rozpatrzenia Współdzielenia blokada musi zostać. Odsyłam do działu Współdzielenia IP.

image.png.b7bfc30b280605c9e35cbc2e863fe916.png

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...