Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Nowa przygoda.

adam535
Wiadomość dodana przez wikkiaa,

Otrzymujesz ostrzeżenie 10% za przypadkową reklamę.

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): adam535
Propozycja dotyczy (tytuł): Nowa przygoda.
Opis propozycji: Jak wszyscy wiemy real craft to serwer trybu freebuild, jednak dodanie mobareny, nowych bossów oraz kilka nowych niestandardowych przedmiotów to nie jest zły pomysł, co nie? Jest jeden serwer, (uwaga nie chce tutaj promować, ale chce żeby administracja zdawała sobie sprawę, że jest takie coś na innych serwerach i ludziom się to podoba w tym mi) nazywa się <tu pada nazwa serwera> i tam jest to właśnie fajnie zrobione, z tą różnicą że jest one block zamiast freebuild. Opiszę moją propozycję bardziej precyzyjnie: tepać na mob arene można się komendą /mobarena, są 3 warianty, ale żeby odblokować 2 wariant trzeba spełnić wyzwania jakie są na arenie poprzedniej. Przykład: mobarena na której spawnią się ,,tygrysy", wyzwanie zabij 250 tygrysów. Tutaj przychodzę z kolejnym pomysłem: zabijając tygrysa jest 1% szans że zespawni się boss: tarzan (i tak na każdej z mobareny np. na arenie 2 jest czarna wdowa) za którego zabicie dostaje się skórę tarzana oraz inne itemki. Natomiast ze 2 skór tarzana oraz 1 oka czarnej wdowy można kupić na sklepie bilet do innego bossa za którego pokonanie byśmy mieli o wiele lepsze itemki np. netherytowy set itp.
Dodatkowe SS'y: brak

Edytowane przez wikkiaa

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...