Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Same_Gala

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Same_Gala
Nick Administratora, który banował: KrychaMieczXD
Kiedy to się stało?: 16.08.2022
Opis sytuacji: ostatnio pisałem prośbe o un bana widziałem odpowiedzi rozumiem chociaz molibyście mi dać szanse ale ok nie o tycm chce powiedzić chę sie zapytać czy przysłalibyście jekiś poradnik lub napisali jak to zrobić bo nwm jak teraz odinstalować tego xray
Screen bana: ...

Nick zbanowanego: Same_Gala
Nick Administratora, który banował: KrychaMieczXD
Kiedy to się stało?: 16.08..2022
Opis sytuacji: Już pisałem o banie myślę że może byście sie zlitowali i dali mi jeszcze szansę na poprawę oninstalowałem już tego xreja 

już nie będe ja nie wytrzymam 4dni 21h i 30min bez realcrafta prosze o szansę. Pozdrawiam Same_Gala
Screen bana: ...

• Opiekun Forum
Opiekun

Niestety, ale musisz wytrzymać te kilka dni bez serwera. Nie grasz tu od wczoraj i dobrze wiedziałeś, że za niedozwolone modyfikację są blokady. Tak jak Less_Than3 pisał w Twoim pierwszym odwołaniu - Nie możemy robić wyjątków. Myślę, że będzie to dla Ciebie nauczka, abyś w przyszłości grał uczciwie, bez żadnych wspomagaczy.

Jeszcze tak na marginesie - od jednej blokady można odwołać się tylko raz, a to jest już Twoje 3 odwołanie od tej samej blokady.

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...