Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

h4vi_

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: h4vi_
Powód: Oszustwo podczas handlu 

Administrator który mnie zbanował: KatyTop 

Długość bana: 2 dni

Data: 08.08.2022

Opis: Dnia 08.08 w nocy (00-03) grałam jak zawsze na serwie zaczęłam licytować swoje przedmioty (enchanty, węgiel itp) jednocześnie szukałam po licytacjach  kilofów z wydajnością V lub IV (żebym mogła połączyć ze swoim) nagle pojawiła się licytacja jednego z graczy nie pamiętam nicku ale zaczynał się na T wystawił  Diamentowy kilof Wydajność IV, Szczęście lll, Nieskończoność lll pod nazwą Diamentowy kilof 6/3/3 zaczęłam licytować ten kilof bo naprawdę myślałam że jest z wydajnością VI gdy go wylicytowałam zauważyłam ze to nie to czego chciałam i go wystawiłam bo nie łączył się z moim  Diamentowym kilofem Wydajność IV, Jedwabny dotyk, Nieskończoność lll bo zaklęcie Jedwabny dotyk nie łączy się z Szczęściem wiec wystawiłam ten wylicytowany kilof 6/3/3 nie zwracając uwagi na nazwe zwyczajnie zapomniałam o niej po tej licytacji poszłam do mojego kowadła i zmieniłam nazwę ban wynika z mojej nie uwagi a nie chęci kogoś oszukania jestem u was całkiem nowa spodobał mi się wasz serwer i gram praktycznie codziennie proszę o odbanowanie naprawdę nie chciałam nikogo oszukać. Liczę na szybką reakcję

Edytowane przez h4vi_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...