Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

WiNNNsToN123

Wyróżnione odpowiedzi

nick zbanowanego:WiNNNsToN

nick administratora który banował to Less_than_3

długość bana: blokada permamentna

kiedy to sie stało:01.07.2022

opis sytuacji:dostałem bana na koncie za oszukiwanie podczas handlu stworzyłem multikonta na których miałem zobaczyć czy nie wypadły mi itemy w netherze oraz chciałem zebrać plony z autofarm na działce zostałem na tych kontach zbanowany oraz otrzymałem blokadę permamentną za omijanie systemu blokad. Mam nadzieje że dacie mi jeszcze jedną szansę,gwarantuje to że nigdy więcej nie popełnie takiego błędu

Tak jak @Less_Than3 napisał wyżej. Blokada została wydana prawidłowo natomiast jestem w stanie skrócić blokadę do najwyższej kary za wspomniane oszustwo podczas handlu - 7 dni.

W przypadku ponownego tworzenia multikont Twój adres IP zostanie zablokowany na stałe. Mam nadzieje, że już więcej tego nie powtórzysz.

image.png.b7bfc30b280605c9e35cbc2e863fe916.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...