Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

smok_s

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: smok_s
Nick Administratora, który banował: PWWP
Kiedy to się stało?: Nie wiem, odkryłam to ok. 10 minut temu
Opis sytuacji: Witam, sytuacja wygląda tak, że zainteresowałam się turniejem League of Legend organizowanym przez RealCraft i chciałam zwyczajnie zalogować się na moje konto (na telefonie), żeby sprawdzić czy na pewno spędziłam 1 godzinę czasu na serwerze. Od razu po próbie zalogowania się na serwer wyskoczył mi komunikat o permanentnej blokadzie mojego konta spowodowanej tworzeniem multi kont (podobno ponad 5 - zrzut ekranu niżej). Nie mam teraz dostępu do logów, żeby sprawdzić, kiedy ostatni raz wchodziłam na serwer, nigdy nie bawiło mnie tworzenie multi kont, więc nie widzę powodu, bym miała je tworzyć, tym bardziej, że na oryginalnym koncie (smok_s) pojawiałam się bardzo rzadko. 
Aktualizacja z 23:16 : odpaliłam specjalnie komputer, żeby sprawdzić, kiedy ostatni raz się logowałam się i wychodzi na to, że 17. lipca, wtedy jeszcze bana nie było, od tamtego dnia minęło 2 tygodnie, więc w tym czasie ban musiał pojawić się na moim koncie.
Poza kilkugodzinnym banem spowodowanym AFK, który dostałam od Mordena i upomnieniami nie byłam nigdy poważniej karana, więc liczę na obiektywne spojrzenie na sprawę i odbanowanie mojego konta lub chociaż zmniejszenie kary.  
Screen bana: Zrzut ekranu niżej (albo wyżej, nie wiem czy na telefonie wyświetla się inaczej)

229A7BDA-2B12-472A-B1F2-16194C6AE387.jpeg

ostatnie logowanie.png

Edytowane przez smok_s
nowe informacje w sprawie
  • Thinking 1

Jestem na tak. Grałam z Smok dużo razy i nigdy nie robiła żadnych MK ani nic oraz też dawno nie wchodziła na RC praktycznie się nie pojawiła się na serwerze...Mam nadzieję, że ktoś to sprawdzi dokładnie 😭

• Przytulas 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Biedna dziewczyna patrzy teraz zza krat na świat, PWWP proszę zlituj się i ją odbanuj bo nie zasłużyła sobie na taką karę. 

Pewnie połączyłaś się przez jakiś ruter wi-fi z którego ktoś już porobił na tym serverze MK, dość powszechne w sieciach bez hasła w publicznych miejscach. 

Jestem na tak.

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...