Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

na_swuj_sposub

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Stormiq__
Nick Administratora, który banował: KatyTop
Kiedy to się stało?: przed chwilą
Opis sytuacji: Byłem na mapie surowcowej wraz z kilkoma osobami i postanowiliśmy zabić 2 graczy (Byli oni w swojej bazie). Po zabiciu ich chcieliśmy zabrać rzeczy ze skrzynek, ale oni pojawiali się ciągle i nas bili wpisując /home, więc zalałem ich lawą. Rozlana prze ze mnie lawa była w miejscu, gdzie jeden z graczy miał sethome i Katy wzięła to za pułapke na mapie. Według regulaminu i taryfikatora nie można oszukiwać graczy/robić pułapek "ABY ODEBRAĆ IM ITEMY". Oni nie mieli żadnych itemów przy sobie, a ja ich zabijałem, bo niszczyli mi seta i miałem anty-logout. Chyba Katy o tym nie wie, ale jak w miejscu na /home jest lawa, to gracz się teleportuje obok, więc imo nie była to żadna pułapka. Zabijanie graczy na warp s jest dozwolone. Było to podczas pvp, więc mam prawo używać lawy do zabijania graczy. 
Screen bana: 2022-08-01_22_15_34.thumb.png.4838e55d126f00e2f4186f9dffc484fe.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...