Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

xlen00rx
Wiadomość dodana przez Marcinek,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: xlen00rx 
Nick Administratora, który banował: KrychaMieczXD
Kiedy to się stało?:  27.07.2022 01.00
Opis sytuacji: wraz z przyjaciółką ustawiłyśmy sobie podobne nicki do jednego z graczy ,ktoś z modów uznal to za podszywanie się , oczywiście rozumiem to ,lecz jego długość jest wręcz abstrakcyjna ,chodzi mi o prementalnego bana ,można było również powiedzeć że to jest niezgodę z regulaminem ,obie nie wiedziałyśmy że za ustawienie podobnego nicku nie takiego samego dostaniemy prementalnego bana ,ale nie prosze o całkowite usunięcie go tylko o skrócenie ,bo owszem złamałyścmy regulamin. Dziękuje za uwage
Screen bana: ...

Edytowane przez xlen00rx
  • Wow 1

Ja jestem neutral z przewagą na tak.

Nie ma raczej nigdzie zakazu ustawiania sobie podobnych nicków...i z tego co pamiętam jest tylko taki wpis dotyczący administarcji(ale mogę się mylić dawno mnie tu nie było)? Wydaję mi się, że perm to za długo o należy się skrócenie bana.

• Superka 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

• Admin Forum
Admin Forum

-W regulaminie mamy jasno napisane, że nick na serwerze discord musi pokrywać sie z nazwą z serwera minecraft RealCraft. Czyli mamy pierwszy powód złamania regulaminu. Dodam jeszcze, że jego nieznajomości nie zwalnia z jego przestrzegania. 

- Nawet jeśli nick był "podobny", a nie taki sam, to dalej było to uznawane za podszywanie się pod gracza (szczególnie, że nick nie różnił się nazwą, tylko po prostu zostały dodane cyfry). Wniosek jest taki, że nie warto łamać regulamin. Pomijając fakt, że ustawiłaś sobie nick "podobny" do innego z graczy, to i tak złamałaś regulamin w ogóle sobie ten nick zmieniając na taki jakiego nie masz na serwerze minecraft. Mam nadzieję, że to będzie dla Ciebie nauczka, i więcej tego błędu nie popełnisz. Jestem Neutral, może niech @KrychaMieczXDsię wypowie w tym temacie. 

Capture+_2022-07-27-23-03-17.png

Edytowane przez Koriks_
  • Thinking 1

image-13.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...