Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Wprowadzenie rotacji cen na / sklep

sztosik3213

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick : sztosik3213
Propozycja dotyczy wprowadzenie rotacji cen na / sklep
Opis propozycji: Zmiana miała by polegać na automatycznej aktualizacji cen  na / sklep . Np  początkowa cena diamentu wynosi 300  i wraz z aktualizacja cen , cena może skakać losowo w procentach +50% oraz -50%  ceny początkowej .Aktualizacja cen by mogła występować raz na 12h .Moim zdaniem ta rotacja cen znacznie by poprawiła aktywność graczy, oraz nowe metody zarobku i bezużyteczne przedmioty stały by się pożądane 
Dodatkowe SS'y:  myślę ze nie ma takiej potrzeby 

Edytowane przez sztosik3213

Z mojej perspektywy jakbym założył sklep na takim serwerze doprowadziło by do tego, że ceny i tak były by ponad ceną niż jest w /sklep. Przez co by nadrobić np. skupywania surowców jeszcze drożej bym sprzedawał je same jak i rzeczy które są z niej zrobione. Co do aktywności graczy myślę, że by spadała poprzez cięższy grind pewnych przedmiotów które były by za krocie na sklepie gracza. Dodając jeszcze tą funkcje z zmianą cen co 12h obciążyło by to serwer jeszcze bardziej, a wiadomo jak jest. I nie mam pojęcia jakie bezużyteczne przedmioty stały by się pożądane jeżeli jest ich dużo i są ogólnodostępne. Na twoim miejscu bym rozwinął bardziej tą propozycje.

Jestem na nie

Niestety za odrzuceniem. Wydaję mi się, że sama propozycja zostanie odrzucona ze względu na to:F2A786A7-67F6-45B3-8FD3-C224CD5A2442.thumb.jpeg.416cf0b79712d719c6a8f0ab2275f5e1.jpeg

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Tak jak zostało napisane wyżej, jest to jedna z propozycji, która znajduje się na "Czarnej liście propozycji", z tego też powodu propozycje odrzucam.

Spoiler

Opera Zrzut ekranu_2022-07-20_001021_forum.realcraft.pl.png

sheeesh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...