Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Języki_na_serwerze

Nachmanneczeq

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): Paweuuuuuu
Propozycja dotyczy (tytuł): Używanych języków na serwerze
Opis propozycji: Proponuję aby rozszerzyć wachlarz języków, które mogą być używane przez graczy (np. niemiecki, włoski, łacina, greka, hebrajski, hiszpański, rosyjski) lub całkowite zniesienie blokady języków; ma to na celu ułatwienie w porozumiewaniu się graczy z innych państw przebywających na terenie Polski oraz urozmaicenie rozgrywki w nabywanie nowych umiejętności językowych jak i wykazaniem się swoimi uzdolnieniami lingwistycznymi. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Dodatkowe SS'y: ...

• Superka 1
  • Dislike 2

Nie przejdzie to

Większość Graczy to dzieci i młodzież ucząca się w szkołach i ich umiejętności w innych językach niż polski czy angielski są szacunkowo małe. RC to polski serwer, gdzie grają gracze z Polski, a ilość osób z innych państw grająca na serwerze jest znikoma. Jeśli już taka sytuacja wystąpi to można posługiwać się językiem angielskim, który jest wszędzie popularny.

Nie oszukujmy się, mi jak modchatowi nie będzie się chciało sprawdzać za każdym razem, czy wiadomość wysłana przez gracza w innym języku zawiera w sobie wulgarne słowo/obrazę/treści erotyczne/etc. bo nie mam na to czasu. Dodatkowo gracze czytają chat i gdy pojawią się na nim wiadomości w innych językach to stałby się on dla nich niezrozumiały i niejasny. 

Za odrzuceniem 

Edytowane przez Bvcha
  • Superka 4
  • Wrr 1

DP3Woc2.png

Jestem tego samego zdania co Bvcha zatem do odrzucenia. Dodatkowo tak jak Modchat wyżej zauważył, nikomu nie chciałoby się (nawet graczom) sprawdzać co kto napisał w danym języku i co to znaczy...

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Jestem na nie

Propozycja jest do odrzucenia z racji ,że 50% gtaczy tego servera nawet poprawnie po polsku pisać nie umieją, i bez sensu jest dodawanie takiego czegoś, tak jak napisane było wyżej admin musialby się męczyć ze sprawdzeniem języka w jakim cos zostało napisane, i prawie nikt by tych językow nie używal.No bez sensu

• Like 1

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...