Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

DeadSpace

DeadSpace
Wiadomość dodana przez jipsyy,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: DeadSpace 
Nick Administratora, który banował: oldmancats
Kiedy to się stało?: (2022.07.13 o godzinie 13:35)
Opis sytuacji: Zostałem nie słusznie zbanowany , na spokojnie sobie kopałem netherite, a tu nagle zostałem przeniesiony do klatki, tam gdzie się sprawdza, i tam na tabliczkach pisało, że jak się nie przyzna to się działkę usuwa , a jak się przyzna to jest krótsza kara i działka zostaje , a ja nie mam DC i TS3 , więc napisałem że mam x-ray, żeby mieć krótszą karę , i żeby działka została na miejscu, dlatego napisałem te odwołanie od blokady, bo zostałem nie słusznie zbanowany za x-ray , którego nie mam 🙂
Screen bana: ...

PANO_20220709_152859.jpg

Najpierw piszesz, że masz tego x-raya i się do niego przyznajesz, a później mówisz, że jednak nie masz żadnej niedozwolonej modyfikacji. Jako że było to twoje pierwsze przyznanie, przysługuje ci przywilej zachowania działki oraz pieniędzy i dlatego wciąż masz obie rzeczy i ich nie straciłeś. W przyszłości, gdy znów będziesz sprawdzany i podczas tego będziesz wyrażał chęć współpracy z osobą, którą cię aktualnie sprawdza, to jestem pewien, że doda ci więcej czasu. Niż te regulaminowe 10minut byś mógł zainstalować TS3 lub DC i faktycznie udowodnić, że jest się czystym.

120939505_388695128820850_7762642661662048347_n.png

Lewaki (1).jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...