Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

LenaXPL
Wiadomość dodana przez jipsyy,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: LenaXPL
Nick Administratora, który banował: KrychaMieczXD
Kiedy to się stało?: 05.07.2022
Opis sytuacji: Mój brat postanowił że ma ochotę sobie zainstalować nową grę, więc zaczął odinstalowywać różne aplikacje. Wszedł na AutoClickera i go nie odinstalował, może stwierdził że mu się przyda kiedyś. Gdy to się działo ja byłam na afk na serverze. No i jak byłam sprawdzana to było widać ze AutoClicker był włączany. Miło by było gdyby blokada została skrócona bo te 10 dni to i tak dla mnie długo jak na to że grałam codziennie po kilka godzin na tym serverze.
Screen bana: ban.thumb.PNG.efc97bd1afaf532f54238c1e814112fd.PNG

Edytowane przez LenaXPL

Minęły 3 dni z 10 i zostało ci jeszcze niecałe 7 i skrócę ci karę do 4dni. Na przyszłość polecam sprawdzać komputer po tym, jak się go udostępnia rodzeństwu, bo można wyrwać bana za coś, o czym nie miało się pojęcia.

120939505_388695128820850_7762642661662048347_n.png

Lewaki (1).jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...