Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

ranga bogacz

na_swuj_sposub

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): Stormiq__
Propozycja dotyczy (tytuł): ranga bogacz
Opis propozycji: Na serwerze jest 5 rang bogacza, jednak te od 3 w górę nie dają żadnych korzyści. Proponuję dodać jakieś przywileje dla tych rang, np.

- inny prefix na chacie i przed nickiem (może się on różnić kolorem)

- więcej sethome (dodatkowy home z każdym poziomem)

- pisanie na chacie pogróbionym tekstem

Dodatkowe SS'y: nie potrzebne

Jestem na tak, jako że nie posiadam rangi bogacz mogę powiedzieć jak widzę z tej perspektywy. Na chacie mało co się wyróżnia ta ranga. Co do pisania pogrubionym tekstem lepiej niech ma tylko administracja, inni gracze mogą wprowadzać w błąd nowych pisząc pogrubionym i do tego kolorowym tekstem. Ustawienie więcej sethome za każdy poziom na pewno nie dość że by się przydało to jeszcze motywowało graczy.

Wlasnie w tym momencie sie dowiedzialem ze jest wiecej ranfg bogacza niz dwie... Mniejsza z tym jestem zdecydowanie na tak, ale niekoniecznie zgadzam sie z tym aby ranga gracza moglaby używać pogrubionej czcionki, moim zdaniem powinno to zostac tylko dla administracji tak samo jak &c i &4

sygnatura

• Admin Forum
Admin Forum

Propozycja jak najbardziej do zaakceptowania. Sam od dłuższego czasu zastanawiałem się nad napisaniem propozycji w tym temacie. To tak, propozycja ogólnie dobra, jednak pogrubienie tekstu odpada, opcja powinna pozostać dostępna tylko dla administracji. Dobrym pomysłem jest dodanie większej ilości  /sethome dla bogacza, w dodatku ten prefix mógłby być jakiś bardziej wyróżniający się. 

image-13.png

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...