Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Propozycja dot. Serwera mc

WiNNNsToN

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): ...
Propozycja dotyczy (tytuł): ...
Opis propozycji: ...
Dodatkowe SS'y: ...

Twój nick (z serwera): ...WiNNNsToN
Propozycja dotyczy (tytuł): ...Serwer mc
Opis propozycji: ...Propozycja polega na przywróceniu do serwera wersji pvp 1.8 moim zdaniem na serwerze gralow wtedy wiecej osob na serwerze byla wieksza frajda bo mozna bylo poklikac w myszke i pobawic sie. Jednym slowem zwiekszylo by to popularnosc serwera poniewaz pvp 1.8 jest popularne
Dodatkowe SS'y: ...

Jestem neutralny  

Dużo graczy nie potrafi 1.16 i do bicia się na tej wersji potrzeba trochę umiejętności, natomiast na 1.8 wystarczy klikać cps, równa się to też z większą ilością cheaterow. 

Kolejnym powodem jest to, że gracze sami kilka miesięcy temu chcieli, aby pvp 1.8 zostało zamienione na to nowsze. 

Pozdrawiam 

• Superka 1

05.04.21r [*]

222.png

Jestem na nie, ponieważ skoro serwer jest na 1.18 to nie ma sensu wprowadzać pvp z innej wersji. Są tu takie rzeczy jak tarcze czy też netherytowe zbroje, które nie mają sensu na pvp z 1.8. Również cheaterzy mieli wtedy o wiele większą przewagę, ponieważ macro było przepotężne i możnabyło zginąć w full itach od osoby, która miała skórzany set. Jeśli chodzi o popularność serwera, to nie przez pvp, tylko wtedy były lekcje online, i ogólnie mc miał większą popularność niż teraz. Nie tylko na Realcrafcie gra teraz mniej osób, ale na wielu serwerach jest ta sama sytuacja.

Jestem na nie

• Dislike 1

• 1 miesiąc później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...