Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

hvbix2115

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: hvbix2115
Nick Administratora, który banował:  xKitka
Kiedy to się stało?:  05.07.22r.
Opis sytuacji:  Witam administracje, przychodze z prosba o skrocenie lub cofniecie bana (informacje o banie wyzej) a wiec tak, 5 lipca we wtorek ok. godziny 19 50 wszedlem na warp nether z x-rayem aby kopac kwarc gdyz chcialem wbic szybko lvl a nie wiedzialem co innego robic bo na warp kopalnia nie chcialo mi sie kopac, KrychaMieczXD wzial mnie na sprawdzwanie, bez owijania w bawelne przyznalem sie bez problemow, dostalem bana na 5 dni, jako ze moj staz na serwerze jest krotki a bardzo mi sie spodobal nie wiedzialem jeszcze co i jak, bo podobno za ban jest usuwana dzialka i bardzo sie przestraszylem gdyz dlugo pracowalem nad swoja dzialka i jeszcze bylo na niej duzo pracy, stworzylem nowe konto i zarejestrowalem sie na serwerze, chcialem sprawdzic czy moja dzialka zostala usunieta gdyz bardzo sie zestresowalem, gdy bieglem juz na swoja dzialke dostalem wiadomosc na /msg od KrychaMieczXD ze za omijanie blokady serwera jest perm po czym Krycha wystawil mi bana na drugim koncie na 10 dni, a wiec napisalem do Krychy wiadomosc prywatna na discordzie aby przeprosic i poinformowac go ze osoba z nickiem hvbix2115 to ja na discordzie, rowniez bardzo sie tym przestraszylem gdyz nie wiedzialem ze za to moze byc perm ban, Krycha poinformowal mnie ze dostane nowa blokade na moim koncie, i zaproponowal mi odwolanie sie na forum ale szczerze jak bylo. Dostalem blokade i bardzo zaluje za moje zachowanie, bardzo bym prosil o unbana na serwerze gdyz serwer bardzo mi sie spodobal, dlugo szukalem takiego fajnego serwera gdzie gra duzo osob z trybem free build, mialem nawet kupic range SuperVIP w niedalekiej przyszlosci, a wiec, jeszcze raz bardzo przepraszam za moje zachowanie, gdyz nie wiedzialem o tym, oraz przyrzekam ze nigdy wiecej sie to nie powtorzy, mozecie mnie nawet obserwowac, bede bardzo wdzieczny gdy ,moja apelacja zostanie zaakceptowana, z gory dziekuje i przepraszam
Screen bana: https://imgur.com/a/4UMFW7t

Przypominamy, że grając na serwerze każdy gracz jest zobligowany do przestrzegania regulaminu, a co za tym idzie do zaznajomienia się z nim.

Rozumiem Twoje obawy odnośnie działki nad która pracowałeś, natomiast nie jest to powód do omijania blokady i wchodzenia na innym koncie. 
Z tytułu przyznania się i wyrażenia skruchy co do popełnionego czynu jestem w stanie skrócić blokadę konta i nałożyć tylko karę za używanie niedozwolonych modyfikacji. 

Kolejne takie łamanie regulaminu nie będzie łagodnie brane pod uwagę. Po skróconej blokadzie wracaj do gry.

• Superka 1

image.png.b7bfc30b280605c9e35cbc2e863fe916.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...