Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

IzITotson_król

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego:IzITotson
Nick Administratora, który banował:Jipsyy
Kiedy to się stało?: ...okolo 15:45
Opis sytuacji: Zostałem sprawdzany przez administratorkę jipsyy, niestety ale musiałem się przyznać ponieważ miałem inne pliki związane z serwerami pvp 1.8 np. macro. Niewiedziałem ze po 2 sprawdzaniu ponosi się kare jak się ktoś nie przyzna i po około 10 minutach rozmowy z 000cisu i zelus_ i innymi graczami postanowiłem wbić na ts i spytać czemu dostałem bana na 7 dni, Niestety ale jipsyy nie zgodziła  sie na sprawdzanie i powiedziała mi ze mogę spróbować napisać odwołanie.
Screen bana: image.thumb.png.00697ca6949ea2a53248916a496ab7ab.png

• Admin Forum
Admin Forum
Cytat

[15:36:48] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] jipsyy: IzITotson@ Jesteś sprawdzany! Przyznajesz się do posiadania niedozwolonych modyfikacji? Jeśli nie, to zapraszam na naszego TeamSpeak'a - ts.realcraft.pl lub Discorda - kanał ''Jestem Sprawdzany''. Na wbicie masz 10 minut!

[15:37:36] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] IzITotson :co mam robic

[15:37:48] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] jipsyy: Przyznajesz się?

[15:37:59] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] IzITotson :chyba nie

[15:38:03] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] jipsyy: chyba?

[15:38:35] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] IzITotson :gdzie mam wejsc?

[15:38:46] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] jipsyy: Jeśli się nie przyznajesz, to na ts/dc
[15:39:01] [main/INFO]: [CHAT] [SVip] IzITotson: chyba nie
[15:39:23] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] jipsyy: No to zapraszam. Na ts wbijesz czy dc?

[15:39:30] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] IzITotson :chyba ts
[15:40:41] [main/INFO]: [CHAT] [SVip] IzITotson: ej

[15:40:44] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] jipsyy: hm?

[15:40:56] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] IzITotson :jest coś takieko ja twojmisiu pack?

[15:41:31] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] jipsyy: po co takie pytanie?

[15:41:34] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] IzITotson :dobra mam twojmisiu pack

[15:41:43] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] jipsyy: a co w nim takiego jest?

[15:41:54] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] IzITotson :yyyyyyy

[15:42:10] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] IzITotson :on ma

[15:42:16] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] IzITotson :pana jezusa
[15:42:52] [main/INFO]: [CHAT] [SVip] IzITotson: mama mnie wola na obiad
[15:42:58] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] IzITotson :z/w

[15:43:19] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] IzITotson :no mam twojmisiu pack
[15:43:34] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] jipsyy: To podaj co w nim jest niedozwolonego.

[15:43:42] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] IzITotson :jezus

[15:44:16] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] IzITotson :no mam jezusa ze chodze po wodzie

[15:45:00] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] IzITotson :no po wodzie na jezusie chodze
[15:45:22] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] IzITotson :gine

[15:45:34] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] IzITotson :jezusa mam
[15:45:43] [main/INFO]: [CHAT] [Sprawdzany] IzITotson :czego nie rozumniesz

[15:45:29] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] jipsyy: Okej, dzięki za wspolprace

[15:45:47] [main/INFO]: [CHAT] [RC]IzITotson został tymczasowo zbanowany przez jipsyy na 1 tydzień za Cheaty [Jesus]

Sprawdzałam Cię i przyznałeś mi się do cheatów. Twoje zachowanie podczas sprawdzania - moim zdaniem - było trochę prowokatorskie, dlatego starałam się od razu wyciągnąć z Ciebie informacje o niedozwolonych modyfikacjach. Było to Twoje drugie przyznanie, więc dostałeś bana na 7 dni. Na TeamSpeak'u jeszcze trochę dokładniej wytłumaczyłam Ci resztę. Według mnie ban został nadany prawidłowo.

Zwycięzca

Jestem za skróceniem kary, ponieważ nie został poinformowany, że będzie to 7 dni

Ban został nadany słusznie zgodnie z regulaminem, przyznałeś się do posiadania nielegalnych modyfikacji. 

Co do skrócenia kary jestem na nie, gracz przyznał się i dostał złagodzenie kary według administratora na 7 dni.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...