Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

IzITotson_król

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: IzITotson
Nick Administratora, który banował: oldmancats
Kiedy to się stało?: z 5 minut temu
Opis sytuacji: Budowałem most w netherze pomiędzy wieżami ponieważ ludzie tam często wpadali jak i ja i postanowiłem zbudować ułatwienie dla innych gracz w postaci mostu. Dostałem bana za grifing chociaż nie chcialem grifowac. Jak dla administracji to jest grif lub utrudnienie w pracy to bardzo przepraszam!!!!!!

image.png.04b7c800e6800c63bd861dfcddc68b6b.png
Screen bana: image.thumb.png.2d55dd239d1034f08b4abf5f685707e9.png

Edytowane przez IzITotson_król
Błedy w tekscie
  • Superka 1

Jestem na  tak ponieważ gracze joz robili płaskie fortezce jednak nie spotkała ich za to kara. on z tego wynika robił jedynie most a dostał bana za griefing a griefing to – zachowanie graczy spotykane w grach multiplayer polegające na szkodzeniu otoczeniu a ja nie widze tutaj szkodzenia otoczeniu. wręcz pomoc innym graczom i udogadnianie rozgrywki. A poza tym nie powinno być to zabronione skoro spawn szkieletów został zmniejszony. ale to rozmowa na kiedy indziej.

• Bleh 1

• HeadAdmin
HeadAdmin

Budowałeś platformę w netherze a to jest zabronione, jako, że był to twój pierwszy ban z takim powodem postanawiam skrócić karę do 12 godzin. Pamiętaj, że następna zbudowana przez ciebie platforma będzie skutkowała jedną z wyższych możliwych kar. 

• HeadAdmin
HeadAdmin

Administracja zdecydowała, że można skrócić/zmienić blokadę!

Miłej gry!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...