Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Nowa Praca

Splashesvenigz

Wyróżnione odpowiedzi

Zdecydowanie na Nie

Ta praca ktorą tu opisałeś ma bardzo mały sens, propozycja mało rozwinięta, powinienes napisać za co dostawalo by się pkt do takiej pracy oraz co ona by dawała. Tu nic takiego nie ma , jest ona akceptowalna lecz administracja musialaby ją zmienić o 180 stopni.

I tak samo nazwa, pisząc tu propaozycje serio, mógłbys się o wiele bardziej postarać

Edytowane przez BDmati
Literówka
  • Nie ośmieszaj się 1

• Admin Forum
Admin Forum

Jestem na TAK, praca by była idealna dla początkujących graczy. Jednak podpisuję się pod wypowiedzią @BDmati propozycja mało rozwinięta, i samą pracę trzeba by było troszkę przerobić. 

image-13.png

Jestem na TAK, przydałaby się nowa praca.

A co do tego:

W dniu 1.07.2022 o 00:45, BDmati napisał:

Ta praca ktorą tu opisałeś ma bardzo mały sens, propozycja mało rozwinięta, powinienes napisać za co dostawalo by się pkt do takiej pracy oraz co ona by dawała

Hmm, mało rozwnięta, niby tak, ale jednak co tu więcej pisać - kopiesz dirta/piasek i dostajesz pkt i lvl. A ile tego lvl i pkt to już myśle ze administracja zadecyduje. 

a to "ma bardzo mały sens" to wiesz, tak jak wyżej napisane jest, kopiesz dirta/piasek więc nie wiem co tu jest nie sensowne/nie zrozumiałe
I jeszcze wydaję mi się że fajnie by było dodać żeby dostawało się ten exp również za gline i żwir (i czerwony piasek).

• 1 miesiąc później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...