Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

xMr0wka

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ... Mr0wka#6070
Nick Administratora, który banował: ... KrychaMieczXD nie pamiętam po hasztagach 
Kiedy to się stało?: ... Może w maju gdzieś nie pamiętam lecz bardzo dawno
Opis sytuacji: ... Pod każdą wiadomością napisaną przez każdego gracza dawałem emotke mimo upomnień administratora kontynuowałem dostałem jednego bana już i dostałem drugie bana (perm) tak jak pisałem w maju może wiem że późno się odwołuje lecz chce być na tym discordzie/ wiem że nie powinienem nie utrudniać pracy administracji i nie będę już jej utrudniał ban jest słuszny lecz jednak mojego uznania otrzymałem już nauczkę (ban na około 2 miesiące) obiecuje poprawę i z góry sory
Screen bana: ... 

Screenshot_20220619-214747-368.png

• Like 1

Pamiętam, jak Krycha zabierał ci dostęp do reakcji ty wychodziłeś i wchodziłeś na serwer dc, dlatego też miałeś znów do nich dostęp. Myślę, że już najwyższy czas na ub, a Krycha niech nie daje permow za takie coś tylko np. bana na miesiąc, dwa XD

• Like 1

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

Zgodnie z opiekunem discord’a dajemy Ci szansę na poprawę i zapraszamy ponownie na serwer Discord. 
Ponowne takie zachowanie i blokada nie będzie już do odwołania. 

• Superka 1

image.png.b7bfc30b280605c9e35cbc2e863fe916.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...